Έξαλλος ο υπουργός Πολιτισμού του Ισραήλ με τη Μαντόνα!

Χαμός έχει γίνει όχι μόνο στο Twitter με την εμφάνιση της Μαντόνα στη Eurovision, η οποία και στοίχισε και πάρα πολύ στους διοργανωτές αλλά και απογοήτευσε το κοινό! Παράλληλα, το μήνυμα που θέλησε να περάσει η βασίλισσα της ποπ δεν άρεσε καθόλου στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα να προβεί σε δηλώσεις ο ίδιος ο υπουργός Πολιτισμού της χώρας!

https://www.instagram.com/p/BxexIXci4ie/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού

Κι ενώ ο κόσμος είναι έξαλλος με τη κακή performance της «βασίλισσας της pop», το Ισραήλ και η κυβέρνησή του είναι εκνευρισμένο με την πρωτοβουλία της να περάσει ένα πολιτικό μήνυμα ενώνοντας δυο χορευτές που «κουβαλούσαν» στην πλάτη τους την ισραηλινή και την παλαιστινιακή σημαία.

Η υπουργός Πολιτισμού του Ισραήλ, λοιπόν, Miri Regev, δήλωσε στους ισραηλινούς δημοσιογράφους, πριν από υπουργικό συμβούλιο, μια μέρα μετά τη Eurovision ότι η εμφάνιση της Madonna «ήταν ένα λάθος». Και πρόσθεσε: «τα πολιτικά και τα πολιτιστικά events δεν χρειάζεται να μπλέκουν, με όλο τον σεβασμό στη Madonna».

https://www.instagram.com/p/BxoJ_DGBjcp/?utm_source=ig_web_copy_link

«Είχαμε συμβουλεύσει τη Μαντόνα να αποφύγει τις πολιτικές αναφορές»

Η Regev, όμως, δεν έμεινε εκεί. Έκανε την κριτική της και στο KAN, τον ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, που δεν κατάφερε να αποτρέψει αυτό που συνέβη με τους χορευτές της Μαντόνα. Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές της Eurovision στο Ισραήλ εξήγησαν: «Αυτό το κομμάτι της performance δεν υπήρχε στις πρόβες και γενικά είχαμε δώσει τη συμβουλή στη Μαντόνα να αποφύγει τις πολιτικές αναφορές»

Η… απάντηση της βασίλισσας της ποπ

Η ίδια η Μαντόνα υποστήριξε την επιλογή της αυτή με τους χορευτές στο Twitter γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να περάσω το μήνυμα της για ειρήνη και ενότητα στον κόσμο».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Duncan Laurence: Νικητής στη Eurovision 2019 το μεγαλύτερο φαβορί – Τα δύσκολα εφηβικά χρόνια, το bullying εναντίον του και ένα τραγούδι γεμάτο πόνο

Eurovision 2019: Σκληρή κριτική – Καταστροφική η εμφάνιση της Μαντόνα;

Μετά τη Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα κατακτά και το Netflix!

Σχετικά άρθρα