Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη : «Έχουμε βρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου»

Έπειτα από την ολοκλήρωση της παράστασης “Η νεράιδα και το παλικάρι”, η Μαρία Κορινθίου επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα και άφησε πίσω της το ξανθό. Παράλληλα, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό People, στην οποία, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το πώς είναι η σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη , αν έχουν περάσει κρίσεις αλλά και αν είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

https://www.instagram.com/p/BxjpmmCCi-2/?utm_source=ig_web_copy_link

Με τον Γιάννη είστε ζευγάρι δώδεκα χρόνια. Ο γάμος σας έχει περάσει κάποια σοβαρή κρίση μέσα σε αυτό το διάστημα;

Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική, είτε γονεϊκή, είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημερινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου «Σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε». Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίσκουμε! Όταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω «Άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ». Όταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει «Όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε». Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου.

https://www.instagram.com/p/BxC-U4LBQcp/?utm_source=ig_web_copy_link

Είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του;

Είμαι, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πάντα θα τον πάρω να δω τι κάνει αν περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Κι αν δεν σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξαναπάρω! Ακόμα τον ζηλεύω και με ζηλεύει, σε υγιή πλαίσια.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαρία Κορινθίου: Πρώτα γίνεται… κούκλα και έπειτα γράφει παιδικό παραμύθι!

Μαρία Κορινθίου: Η συγκίνηση on camera με τα λόγια του Τάκη Βουγιουκλάκη

Μαρία Κορινθίου: Το δημόσιο μήνυμά της έπειτα από τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε

 

Σχετικά άρθρα