Εκλογές 2019: Ποιες ημέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία

Όλο και πιο κοντά είμαστε στην Κυριακή της 26ης Μαΐου που ψηφίζουμε τόσο για τις εκλογές στην Ελλάδα όσο και για τις εκλογές στην Ευρώπη.

Οι πολίτες της χώρας καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν για Ευρωεκλογές, για Περιφερειακές Εκλογές, για Δημοτικές Εκλογές και για Όργανα Διοίκησης Τοπικών Κοινοτήτων.

Ποιες ημέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία;

Όπως είναι αναμενόμενο, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλης της χώρας από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 27 του μήνα.

Σε όσες περιφέρειες ή δήμους υπάρχει δεύτερος γύρος την Κυριακή 2 Ιουνίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν από Παρασκευή 31 Μαΐου έως και Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Σημειώνεται επίσης, πως τα μαθήματα θα τελειώσουν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών).

Και μια εβδομάδα νωρίτερα, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών).

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εκλογές 2019: Είναι έτοιμοι να ψηφίσουν οι 17άρηδες;

Εκλογές 2019: Χρήσιμες απαντήσεις – Μάθε πού ψηφίζεις

Εκλογές 2019: Ποιοι δικαιούνται ειδική άδεια για να ψηφίσουν

Εκλογές: Ο πρωθυπουργός θέτει το βασικό δίλημμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη κατεβαίνει στις εκλογές!

Σχετικά άρθρα