Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21/5

Και τα Διδυμάκια μας, ξεκινούν τα γενέθλια τους! Παράλληλα, η Σύνοδος Ερμή-Ήλιου στον Δίδυμο, θα δώσει ταλέντο στο λόγο και την έκφραση αλλά και ευστροφία στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστη την σημερινή ημέρα για σένα! Μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, χαρούμενες επαφές και συναρπαστικές συναντήσεις ή νέες γνωριμίες! Η κοινωνική σου ζωή σαφώς βελτιώνεται και εμπλουτίζεται από νέα πρόσωπα, επικοινωνίες, μετακινήσεις, εξόδους, δραστηριότητες και πολλές εξελίξεις! Νιώθεις πολύ δημοφιλής και περιζήτητος στους κύκλους σου, γεγονός που σε κάνει και πάλι να χαμογελάς!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Είσαι αποφασισμένος και απόλυτα ικανός να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις και να απολαύσεις την ζωή με ηρεμία! Κάποιες συγκυρίες, γεγονότα ή ειδήσεις, θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά και θα εξαφανίσουν κάθε ανασφάλεια ή αβεβαιότητα, που είχες μέχρι τώρα!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά τον απόλυτο πρωταγωνιστή της περιόδου! Εκμεταλλεύσου αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα, η οποία φέρνει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, γνωριμίες, εξόδους και μετακινήσεις, που θα σου χαρίσουν χαρά και ικανοποίηση! Όλες οι διαπροσωπικές σου και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις, βελτιώνονται και εξομαλύνονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, σε συμβουλεύει να ακούς άφοβα την αδιάψευστη διαίσθηση σου! Σήμερα το ένστικτο σου, σου λέει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις! Ωστόσο, απέφυγε να συμμετέχεις σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε εκθέσουν! Ιδανική ημέρα, για να τα βρεις με τον εαυτό σου, να «ακούσεις» τις ανάγκες σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα! Ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση σε κάθε τομέα! Οι φιλικές σου σχέσεις θα βελτιωθούν, μετά από επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, αλλά και γνωριμίες που θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο τον κύκλο σου! Αλλάζεις τον τρόπο σκέψης σου και εμπλουτίζεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου με τα ρητορικά σου ταλέντα και να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Καταφέρνεις και κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, μέσω της επικοινωνιακής οδού και παρόλο που πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη ευθύνες, εσύ θα βρεις τον τρόπο να φέρεις ουσιαστικά και ωφέλιμα για σένα αποτελέσματα!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία για τύχη και επίτευξη στόχων! Η σημερινή ημέρα, είναι γεμάτη αισιοδοξία, τύχη, χαρά και μετακινήσεις! Απολαμβάνεις χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναρπαστικές συναντήσεις, όπως και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες! Αλλάζεις διάθεση, αλλάζεις φιλοσοφία, αλλάζεις ψυχολογία και είσαι πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, σε ωθεί σήμερα να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, ώστε να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και βαθιές επιθυμίες σου! Να θυμάσαι, πως η διορατικότητα και η διαίσθηση σου, είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σου για καταφέρεις να κινηθείς σωστά και να πετύχεις προσωπικούς στόχους! Κατάλληλη ημέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με ριζικές αλλαγές στην ζωή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, που πραγματοποιείται σήμερα απέναντι σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην βελτίωση τους, στην εξομάλυνση τους και στον εμπλουτισμό αυτών με αλληλοκατανόηση, γαλήνη και συνεννόηση! Μέσα από ειδήσεις, νέα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα διαπιστώσεις επιτέλους ποιοι άνθρωποι σε αγαπούν πραγματικά και ποιοι θέλουν πραγματικά το καλό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, μπορεί να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, αλλά εσύ θα βρεις τις τέλειες λύσεις για τα πάτα! Σίγουρα είναι πιεστική η καθημερινότητα σου, αλλά καταφέρνεις σήμερα και διεκπεραιώνεις τα πάντα σε πολλά θέματα, κλείνεις εκκρεμότητες, οργανώνεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα έχεις και χρόνο να περιποιηθείς την εμφάνιση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, είναι άκρως ευχάριστη για σένα! Η φήμη σου βελτιώνεται, εσύ καλοπερνάς και οι άλλοι σε θαυμάζουν! Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου και η δημιουργικότητα σου είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και βοηθητική! Ασχολήσου σήμερα με θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, καλλιτεχνικά ή ψυχαγωγία! Επικοινωνιακά, τα φώτα πέφτουν πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα του περίγυρου σου!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, θα επικεντρώσει την προσοχή σου σε αναμνήσεις, σκέψεις που αφορούν παρελθοντικές εμπειρίες, νοσταλγίες, αλλά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και βελτίωσης συγγενικών σχέσεων! Ιδανική ημέρα, για να επιδιώξεις συζητήσεις, ώστε να βρεθούν λύσεις για οικιακά θέματα που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν, καιρό τώρα!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα ζώδια και οι διαφορετικές εμπειρίες.

Σχετικά άρθρα