Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 21/5

Οι αισθηματικές προβλέψεις σήμερα για τα ζώδια προβλέπονται… επεισοδιακές! Από την μια κάποιων η μέρα θα είναι γεμάτη από φλερτ, μηνύματα και γοητευτικές συναντήσεις ή και νέες γνωριμίες! Από την άλλη κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να κολλάνε τόσο σε λεπτομέρειες και να γκρινιάζουν συνεχώς στον σύντροφο, γιατί προκαλούν προστριβές χωρίς λόγο και αιτία!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου βελτιώνεται αισθητά! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα βοηθήσουν, ώστε να προωθήσεις τους στόχους σου για αυτήν την σχέση και να την καλυτερεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην κάτσεις λεπτό στο σπίτι! Μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και ανανεωτικό φλερτ!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ σήμερα το πρώτο βήμα με διακριτικότητα, προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα αισθηματικά σου! Απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο σου και επιπλέον σου αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωση του!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι στα καλύτερα σου όσον αφορά τα ερωτικά σου! Η ημέρα είναι γεμάτη από φλερτ, μηνύματα και γοητευτικές συναντήσεις ή και νέες γνωριμίες! Μην φοβάσαι πια να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού τώρα είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με συζήτηση, να λύσεις προβλήματα που απασχολούσαν εσένα και τον σύντροφο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κρυφές ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις και μυστικά ή ψέματα! Η ημέρα φέρνει αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως, μεγάλες αλήθειες που δεν σε συμφέρουν, οπότε χρειάζεται προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός σου θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σε αφήνει άφωνο, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν περίμενες καν, ότι ενδιαφερόταν για σένα!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι ελεύθερος, γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές επαφές και επικοινωνίες, σε ανανεώνουν και σου χαρίζουν ξανά διάθεση για έρωτα και συναισθηματική δράση! Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα μέσα από συζήτηση με τον σύντροφό σου, να βελτιώσεις τα πάντα στην σχέση σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, να έρθουν με ένα πρόσωπο μέσα από τον χώρο της εργασίας σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, είναι άκρως εποικοδομητική για τα αισθηματικά σου! Θα έχεις την ευκαιρία, να μιλήσεις και να συζητήσεις ώριμα και λογικά με τον σύντροφο σου και να βρείτε μόνιμες λύσεις στα προβλήματα σας!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, νέες γνωριμίες και ερωτικές επικοινωνίες σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο σου, αφού αυτός είναι ο τρόπος, για να ανανεώσετε την σχέση σας και να ξεπεράσετε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου με τον σύντροφο! Ωστόσο, οφείλεις να αποφύγεις τάσεις ζήλιας και καχυποψίας, που μπορεί να φέρουν χωρίς λόγο ένταση στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο γοητευτικός σου λόγος, όπως ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, θα φέρουν κατακτήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, βελτιώνεται και δεν αποκλείεται μάλιστα, να σου κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση, που θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες αξιόλογες γνωριμίες, οι οποίες πολύ πιθανόν, να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον, την ιδιότητα της σταθερής και σοβαρής σχέσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σου κινεί το ενδιαφέρον ένα άτομο από την εργασία σου και αν το πλησιάσεις σήμερα, πολύ πιθανόν σήμερα να έχεις την ανταπόκριση που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να κολλάς τόσο σε λεπτομέρειες και να γκρινιάζεις συνεχώς στον σύντροφο σου, γιατί προκαλείς προστριβές χωρίς λόγο και αιτία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου και το σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσεις με τον σύντροφο, αφού έρχονται πάθος, ρομαντισμό, συναίσθημα και θετικές εκπλήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να υποδεχθείς μία ημέρα, γεμάτη φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και διασκέδαση!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους, θα επικεντρώσει την προσοχή σου σε αναμνήσεις, σκέψεις που αφορούν παρελθοντικές εμπειρίες, νοσταλγίες, αλλά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και βελτίωσης συγγενικών σχέσεων! Ιδανική ημέρα, για να επιδιώξεις συζητήσεις, ώστε να βρεθούν λύσεις για οικιακά θέματα που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν, καιρό τώρα!

Σχετικά άρθρα