Δημήτρης Κουφοντίνας: Τα συνθήματα και η νέα πορεία υπέρ του

Η ομάδα «Χαοτική συγχορδία», ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ που έγινε πριν από μερικές ημέρες, στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.

Σε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, για το αίτημά του να του χορηγηθεί άδεια.

Σχολίασαν σε κείμενό τους ότι «αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας πάθει το οτιδήποτε. οι συνέπειες θα είναι μη διαχειρίσιμες. Θα σας κάψουμε ζωντανούς».

Συνθήματα και νέα πορεία υπέρ του

Συνθήματα με σπρέι για το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη έγραψαν τα ξημερώματα αντιεξουσιαστές στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τα άτομα έγραψαν «Λευτεριά στον Κουφοντίνα» στη τζαμαρία του εκλογικού κέντρου που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ πέταξαν και τρικάκια.

Την ευθύνη ανέλαβε η «Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή». «Νίκη στον αγώνα του επαναστάτη που βρίσκεται σε απεργία πείνας από 2/5», έγραψαν στην αντιεξουσιαστική σελίδα.

Τελικά θα πάρει άδεια ή όχι;

Επίσης, μοτοπορεία αλληλεγγύης υπέρ του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη (21/5) στη Θεσσαλονίκη, από άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Σημείο εκκίνησης η πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, στις 18:00.

Θυμίζουμε πως σήμερα καλείται να αποφασίσει το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για την αναίρεση ή όχι του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου για το «όχι» στη χορήγηση άδειας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Επίθεση αγνώστων με μολότοφ και βαριοπούλες σε τράπεζα

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουφοντίνας – Αρνείται να φάει

Επίθεση αγνώστων κατά της ΝΔ – Σύσσωμη η πολιτική κατακραυγή

Επίθεση με μολότοφ: Ο Ν. Βούτσης απαντά για την προσαγωγή του γιου του

Ένοπλη επίθεση σε πανεπιστήμιο με νεκρούς και τραυματίες

Νέα βομβιστική επίθεση έξω από τέμενος – Νεκροί αστυνομικοί

Σχετικά άρθρα