Λαμία: Αποκαλύψεις… φωτιά για τον πατέρα που εξέδιδε την κόρη του

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας και αφορούν στο μαρτύριο που ζούσε η 18χρονη στη Λαμία από τον πατέρα της ο οποίος την εξέδιδε.

Όπως σημειώνει το STAR, ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας γνωστού ηθοποιού! Πρόκειται για άτομο με συμμετοχές σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις.

Θέλησε να γλιτώσει τα αδέρφια του

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως προσπαθούσε για πολλά χρόνια να κρατήσει μυστικό το δράμα που βίωνε στην οικογένεια του.

Θέλησε να τη γλιτώσει όπως και τα αδέρφια του. Έφυγε από τη Λαμία, άλλαξε το όνομα του και πολύ γρήγορα το ταλέντο του έγινε το «όπλο» του.

Πλέον νιώθει ανακούφιση

«Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς… Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

Ήξερε ότι μόνο με έναν τρόπο μπορούσε να τους σώσει και αυτός ήταν η καταγγελία εναντίον του πατέρα του στην αστυνομία. Και πλέον νιώθει ανακούφιση που μπήκε στη φυλακή.

astynomia

«Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Έφυγα το 2011 και πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα αλλά δε γινόταν. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια», συμπλήρωσε.

«Έβαλε Αλβανούς να με βιάσουν»

Στην κατάθεσή του μάλιστα, περιέγραψε τα βασανιστήρια που περνούσε στα χέρια του ίδιου του πατέρα. «Με έδερνε, ήθελε να με κλείσει σε ίδρυμα».

«Με έβριζε, με άφηνε νηστικό και βρώμικο. Έφθασε στο σημείο να βάλει Αλβανούς να με βιάσουν», αποκάλυψε στους αστυνομικούς.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Υποψήφιος πολιτικός εξέδιδε την ανήλικη κόρη του με νοητική υστέρηση!

Κρήτη: Ο νεκρός Κοινοτάρχης, οι καβγάδες και η εν ψυχρώ δολοφονία

Λαμία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης που πέθανε από σκωληκοειδίτιδα

Λαμία: Ιδιοκτήτης μαχαίρωσε τον διαρρήκτη και τελικά βγήκαν γνωστοί

Σχετικά άρθρα