Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Ποιους «καίει» στο σημείωμα ο αυτόχειρας;

Διαρκείς είναι οι εξελίξεις που αφορούν στην αυτοκτονία του 87χρονου στην Καλογρέζα ο οποίος φαίνεται να άφησε ένα σημείωμα αναγράφοντας τέσσερα ονόματα.

Σχετικά με την ταυτότητα του αυτόχερια, είναι συνταξιούχος, ο οποίος υπήρξε βιοτέχνης αλλά έχασε τα πάντα. Ήταν επίσης, οδηγός ταξί.

Ποιους αποκαλεί ως «δολοφόνους» του;

Πρόκειται για πατέρα με ένα γιο και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο. Τα τελευταία 25 χρόνια είχε παντρευτεί ξανά και αυτή τη φορά μια υπάλληλο της βιοτεχνίας του.

Στο σημείωμα που άφησε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, κατηγορεί τη δεύτερη σύζυγό του καθώς και συγγενείς της, αποκαλώντας τους «δολοφόνους».

Βρέθηκε σε απόγνωση

Τους στοχοποιεί ότι του έκλεψαν ένα δελτίο του ΠΡΟΤΟ που είχε κερδίσει σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ. Επίσης, αποκάλυψε πως ήθελαν να τον διώξουν από το ίδιο του το σπίτι!

Η δεύτερη γυναίκα του, η κόρη της και δύο ακόμα συγγενικά τους πρόσωπα πέρα ότι του έκλεψαν το δελτίο, κίνησαν και τις διαδικασίες για να του κάνουν έξωση.

Ο ίδιος βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς παράλληλα έπρεπε να βρει χρήματα για τη θεραπεία της κόρης του, η οποία πάσχει από καρκίνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Δείτε και σχετικό βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαρτυρίες – σοκ: Γιατί αυτοκτόνησε άνδρας στην Καλογρέζα

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ΙΧ χτυπά νεαρή στην Καλλιθέα

Νεκρή κοπέλα στου Παπάγου: Αυτοκτονία, ατύχημα ή δολοφονία;

Αυτοκτονία: Γιατί ένας άνθρωπος αποφασίζει να «πάρει» αθώες ψυχές μαζί του;

Ν. Κόσμος: Ποια είναι τα κίνητρα της αυτοκτονίας της τραγικής μητέρας;

Αυτοκτονία στο Θριάσιο: Ποιο το σκοτεινό μυστικό του αυτόχειρα;

Σχετικά άρθρα