Κένταλ Τζένερ: Πόσο δυσκόλεψε την καριέρα της το όνομα «Καρντάσιαν»;

Κένταλ Τζένερ διαφωνεί απόλυτα με τον ισχυρισμό ότι η φήμη του τηλεοπτικού ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, «Keeping With The Kardashians» συνέβαλε στην επιτυχία της στον χώρο του μόντελινγκ. Το υψηλότερα αμειβόμενο μοντέλο στον κόσμο μίλησε στο Vogue Australia για τις πρώτες μέρες της καριέρας του σε συνέντευξη στο τεύχος Ιουνίου 2019 του περιοδικού.

https://www.instagram.com/p/BxnW6BfDmee/?utm_source=ig_web_copy_link

«Ήμουν πάντα το πρόσωπο που αποδείκνυα στους επικριτές μου ότι έκαναν λάθος, ακόμα και όταν ήμουν νεότερη» είπε. «Εργάζομαι πάντα σκληρά – αυτό είναι στο αίμα μου. Οι γονείς μου μας έκαναν εμένα και την μικρή μου αδελφή να είμαστε έτσι,όπως και τις άλλες αδελφές μου» πρόσθεσε.

«Πολλοί άνθρωποι θεώρησαν ότι επειδή προερχόμουν από ένα “όνομα” ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα να φτάσω εκεί που έφτασε» συνέχισε. «Αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το εντελώς αντίθετο» ανέφερε.

https://www.instagram.com/p/BpX-5XigQ8o/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Ράσελ Τζέιμς, φωτογράφος συμφωνεί απόλυτα. Ο Τζέιμς προσλήφθηκε από τη μητέρα της Κένταλ Τζένερ, Κρις Τζένερ για να βοηθήσει τη μετάβαση της κόρης της από το τηλεοπτικό ριάλιτι στο μόντελινγκ. «Το 100% της επιτυχίας της Κένταλ Τζένερ οφείλεται 100% στην ίδια, επειδή είναι τόσο ενθουσιώδης» διαβεβαίωσε.

https://www.instagram.com/p/BuVCZ7fD-lt/?utm_source=ig_web_copy_link

Γενετικά, είχε τα πάντα για να γίνει ένα καλό μοντέλο, αλλά της είπα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να το κάνει γιατί είχε ήδη ένα brand, σημείωσε. «Κατά κάποιο τρόπο, η βιομηχανία ήταν ιδιαίτερα σκληρή γι ‘αυτήν επειδή είναι πιο δύσκολο να επαναπροσδιορίσεις ένα brand, έτσι είχε να αντιμετωπίσει μια απίστευτη πρόκληση» τόνισε ο Ράσελ Τζέιμς.

Το μόντελινγκ ήταν πάντα ο στόχος της 23χρονης Κένταλ Τζένερ. Δεν είχε εφεδρικό σχέδιο. «Δεν νομίζω ότι έπρεπε απαραίτητα να έχω (εφεδρικό σχέδιο). Οτιδήποτε κάνω, πάντα θέλω να είμαι 100% σε αυτό και ξέρω ότι θέλω να το κάνω» εξήγησε. «Τις περισσότερες φορές (σε αυτό το επάγγελμα) όλα έχουν να κάνουν με νέα πρόσωπα και αυτό συμβαίνει πολύ γρήγορα» εξήγησε.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί η Κένταλ Τζένερ δηλώνει ότι έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση;

Kylie Jenner: Η «ασχημούλα» αδελφή της Kim που έγινε «κύκνος» και η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος της ιστορίας

H Κένταλ Τζένερ διαφημίζει τη Μύκονο στα social media

 

 

Σχετικά άρθρα