Εκλογές 2019: Ποιοι έχουν έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων

Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων προσφέρει στους επιβάτες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ προκειμένου να διευκολυνθούν να ταξιδέψουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Ποιοι δικαιούνται την έκπτωση

Η έκπτωση αφορά στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης, έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

Υπάρχει, όμως, μια προϋπόθεση

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Δηλαδή δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet και θα ισχύσει και στην περίπτωση επαναληπτικών δημοτικών εκλογών για ταξίδια που πραγματοποιούνται έως και 4 Ιουνίου 2019.

Επίσης, η συγκεκριμένη έκπτωση δεν θα παρέχεται για τις μετακινήσεις στην προαστιακή γραμμή της Αθήνας και της διαδρομής Πάτρα – Ρίο.

Όσο αφορά στους επιβάτες, που λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εκλογές 2019: Ποιες ημέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία

Εκλογές 2019: Είναι έτοιμοι να ψηφίσουν οι 17άρηδες;

Εκλογές 2019: Χρήσιμες απαντήσεις – Μάθε πού ψηφίζεις

Εκλογές 2019: Ποιοι δικαιούνται ειδική άδεια για να ψηφίσουν

Εκλογές: Ο πρωθυπουργός θέτει το βασικό δίλημμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη κατεβαίνει στις εκλογές!

Σχετικά άρθρα