Πρωταγωνίστρια του Game of Thrones μάζεψε πάνω από 10.000 λίρες για τη Λέσβο!

Την ώρα που το Game of Thrones τελείωνε και όλοι οι συμπρωταγωνιστές της το αποχαιρετούσαν, η Λένα Χίντι ανέβαζε βίντεο στο Instagram όπου ζητούσε από τους ακόλουθούς της να συνδράμουν στα λεφτά που μαζεύει μέσω GoFundMe. Άλλωστε, η Σέρσεϊ Λάνιστερ είχε πεθάνει στο προηγούμενο επεισόδιο και την είχε ήδη αποχαιρετήσει.

Εδώ και δύο εβδομάδες η Λένα Χίντι συγκέντρωνε λεφτά για να χτίσει μια υποδομή στη Λέσβο, κοντά στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας. Εξάλλου, πίσω στο 2015 η Λένα είχε βρεθεί στο νησί μαζί με μια φίλη της και προσέφεραν βοήθεια στις ΜΚΟ τόσο με τις πράξεις τους όσο και με τη φωνή τους. Από τότε η Λένα έχει κάνει κι άλλες τέτοιες ενέργειες.

Με ανάρτηση της χθες το βράδυ, η τηλεοπτική Σέρσεϊ ενημέρωνε ότι μένουν ακόμα 3.000 λίρες για να επιτευχθεί ο στόχος.

https://www.instagram.com/p/BxsPhCwBJjS/?utm_source=ig_web_copy_link

Τελικά, δεν χρειάστηκε πολύ. Σήμερα ανακοίνωσε ότι έπιασαν τις 10 χιλιάδες λίρες. Αυτή τη στιγμή μάλιστα το ποσό είναι σε αύξουσα τάση με τις 11 χιλιάδες λίρες να απέχουν ελάχιστα.

https://www.instagram.com/p/BxtrYUyh7-I/?utm_source=ig_web_copy_link

Το συγκεκριμένο ποσό η Λένα Χίντι το προορίζει για τον οργανισμό Team Humanity και τον Σαλάμ Αλντίν. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που με την ομάδα του βοηθάνε από την πρώτη στιγμή τους πρόσφυγες στη Λέσβο. Στόχος είναι να χτιστεί ένα Κέντρο Ελπίδας και Ειρήνης που θα φιλοξενήσει μητέρες και παιδιά από τον καταυλισμό της Μόριας.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

4 σειρές για να δεις τώρα που τελείωσε το Game of Thrones!

Νέα… θεϊκή γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones (BINTEO)

Game of Thrones: «Πάρτι» στα social με την γκάφα που έγινε viral!

Ο Κιτ Χάρινγκτον ή αλλιώς Τζον Σνόου: Πήρε τον ρόλο για μία μπουνιά που έφαγε στο μάτι και μέχρι τα έντεκα δεν ήξερε ολόκληρο το όνομα του!

Σχετικά άρθρα