Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22/5

Ναι, ναι, ναι! Στα ξαφνικά όλα αλλάζουν, όλα φτιάχνουν, όλα βελτιώνονται! Τρίγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα και μόνο χαρά μπορούν να περιμένουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, αρκεί να διεκδικήσουν αυτό που επιθυμούν!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο σήμερα με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις ή οικιακά-οικογενειακά θέματα! Πιθανόν να επανέλθουν ξαφνικά, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί, αλλά τώρα μπορείς να τα εξαλείψεις, αφού έχεις τις λύσεις τους! Καταφέρνεις επιτέλους και τονώνεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, που πραγματοποιείται σήμερα, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Θα έχεις τώρα την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους γύρω σου και να λύσεις μία και καλή, κάποιες παρεξηγήσεις που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί μέσα στο συγγενικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον! Θετικές εκπλήξεις και χαρμόσυνες συγκυρίες μπορείς να αναμένεις, κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης!

 

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου προσφέρει με διάφορους τρόπους χαμόγελο και μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να αισθανθείς και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Μπορείς να αναμένεις μία ξαφνική ευχάριστη είδηση ή και συνάντηση, που θα σε χαροποιήσει και θα σε ηρεμήσει, μετά από μία δύσκολη περίοδο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, που πραγματοποιείται σήμερα, σου εγγυάται πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις! Μέσα από ξαφνικά μηνύματα, νέα ή συναντήσεις, η σημερινή ημέρα θα είναι μία έκπληξη που θα σε κάνει να περάσεις απλά υπέροχα! Η όψη ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τους βελτιώνει απόλυτα και επιπλέον διορθώνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, να αντιληφθείς πλήρως τα συναισθήματα σου και να μάθεις ένα ευχάριστο νέο παρασκηνιακά, που θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος! Επιστράτευσε διαίσθηση, πριν από κάθε σου κίνηση και προσπάθησε να ξεφύγεις, από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα και να αρχίσεις να ηρεμείς και να ασχολείσαι με τον εαυτό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σου υπόσχεται να σου προσφέρει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, θα βρεθούν στο προσκήνιο τώρα και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις, αλλά και να λάβεις χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, χωρίς να το αναμένεις καν! Μάλιστα, ένας συγκεκριμένος φίλος, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, που διαμορφώνεται σήμερα, θα σου προσφέρει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην πλήρη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος, αφού ο σεβασμός και η συμπάθεια των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, θα τους ωθήσει να σε βοηθήσουν έμπρακτα στις υψηλές φιλοδοξίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, χωρίς καν να το περιμένεις! Ιδανική ημέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο ψυχαγωγίας! Το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο θα περάσεις πολύ καλά, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν! Τα νέα και ειδήσεις που θα έχεις, θα σου θυμίσουν πως η τύχη είναι ακόμα με το μέρος σου και λειτουργεί για σένα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, όπως και τα αισθήματά σου! Η μέρα ενδείκνυται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν, αλλά και το μέλλον σου. Μπορεί να φαίνεσαι λιγότερο κοινωνικός και απομονωμένος από την κοινωνική ζωή, κάποιες ξαφνικές επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν χαρά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σήμερα, είναι σαφώς μία πολύ θετική όψη για σένα! Κατά την διάρκεια κάποιας μετακίνησης, θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου! Θα έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα έχεις ευκαιρία να ταξιδέψεις, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά επίσης θα λάβεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και νέα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σου δίνει λύσεις από το πουθενά και επιτέλους απαλλάσσεσαι από άγχος και τρεξίματα! Η σημερινή ημέρα σου εξασφαλίζει σίγουρα μια καλύτερη διαβίωση και καθημερινότητα! Έχεις πλέον την ανέλπιστη δυνατότητα και ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν υποχρεώσεις, λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά θα βελτίωσης εμφάνισης και ευεξίας!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε κάθε είδους γνώσεις αλλά και ταυτόχρονη ανεμελιά! Θα τονωθείς με κάθε τρόπο και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια δημιουργική ευχάριστη δραστηριότητα! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη τύχη σου, να γνωρίσεις νέα άτομα, να ανοίξεις ορίζοντες και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς!

Σχετικά άρθρα