Ο Κιτ Χάρινγκτον ξεσπάθωσε κατά των επικριτών του φινάλε: «Να πάτε να γ…»

Το φινάλε του Game of Thrones και συνολικά η 8η σεζόν, δεν έλαβε τα καλύτερα δυνατά σχόλια. Αρκετοί ήταν οι fans που απογοητεύτηκαν, ενώ δεν έλειψαν και οι δριμείες κριτικές εναντίον των σεναριογράφων.

Υπήρξε έως και αίτημα στο διαδίκτυο να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν, λόγω των επιλογών που έκαναν οι σεναριογράφοι του Game of Thrones. Ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί από το καστ που πήραν ανοιχτά θέση.

Ένας εξ αυτών και ο, κατά κόσμον, Κιτ Χάρινγκτον. Ο ίδιος δεν συγκρατήθηκε ιδιαίτερα και είπε τα πράγματα έξω από τα δόντια στη συνέντευξή του στο Esquire.

«Πιστεύω πως ανεξάρτητα από όσα πιστεύει ο καθένας για αυτή τη σεζόν – και δεν θέλω να ακουστώ κακός για τους κριτικούς- όμως όποιος ξοδεύει μισή ώρα για να γράψει αρνητικά σχόλια, κατά τη γνώμη μου μπορεί να πάει να γαμ…».

Μάλιστα φρόντισε να εξηγήσει: «Ξέρω πόσο πολύ ενδιαφερόταν ο κόσμος για τη σειρά και ξέρω πόση πίεση είχαν οι άνθρωποι που εργάστηκαν για τη σειρά. Ο λόγος είναι πως νοιάζονταν πραγματικά. Ενδιαφέρονταν για τους χαρακτήρες και για την πλοκή και επειδή ήθελαν να μην απογοητεύσουν το κοινό».

Θέση πήρε και η Sophie Turner, η οποία υποδύθηκε την Sansa Stark. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο CNN, δήλωσε: «Πιστεύω πως το αίτημα να ξαναγυριστεί είναι αχαριστία για τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους και τους παραγωγούς που δούλεψαν άκοπα τα τελευταία 10 χρόνια και επί 11 μήνες γύριζαν την τελευταία σεζόν».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νέα… θεϊκή γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones (BINTEO)

Game of Thrones: «Πάρτι» στα social με την γκάφα που έγινε viral!

Ο Κιτ Χάρινγκτον ή αλλιώς Τζον Σνόου: Πήρε τον ρόλο για μία μπουνιά που έφαγε στο μάτι και μέχρι τα έντεκα δεν ήξερε ολόκληρο το όνομα του!

 

Σχετικά άρθρα