Γωγώ Μαστροκώστα: «Τρεις μέρες αφού γέννησα ο γιατρός μού ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο»

Η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε ανοικτά για τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, για τον ερχομό της κόρης της Βικτώριας, αλλά και για το πώς η χαρά της μητρότητας επισκιάστηκε από τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο διαγνώστηκε η ίδια όταν ήταν μόλις τριών ημερών λεχώνα.

«Σκεφτόμουν αν θα δω το μωρό μου να μεγαλώνει»

Η Γωγώ Μαστροκώστα περιέγραψε τη μάχη της με την ασθένεια, τις δύσκολες στιγμές, τις σκέψεις της κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τον τρόπο που της συμπαραστάθηκε ο άντρας της. «Τρεις μέρες αφότου γέννησα και ήμουν σε πελάγη ευτυχίας, ο γιατρός μού ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου» είπε η Γωγώ Μαστροκώστα.

«Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες»

«Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου», είπε μεταξύ άλλων. Η Μαστροκώστα αποκάλυψε ότι πριν την εγκυμοσύνη της είχε εξεταστεί για ένα ογκίδιο που είχε ανακαλύψει στο στήθος, αλλά ο γιατρός δεν το αξιολόγησε ως σημαντικό. Υπογράμμισε τη σημασία της δεύτερης ιατρικής γνώμης και είπε ότι έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθάει πολλές γυναίκες που περνούν αυτή την άσχημη περιπέτεια υγείας.

Η αρχή της σχέσης της με τον… άτακτο Δέλλα

Η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε για την αρχή της σχέσης της με τον Τραϊανό Δέλλα και αυτό ήταν κάτι που δεν γνωρίζαμε. Οι δυο τους ήταν μαζί, αλλά μετά από έναν χρόνο κατέληξαν ότι έχουν σχέση. Η Γωγώ Μαστροκώστα εξήγησε πώς εκείνη ένιωθε από την αρχή ότι έχουν σχέση, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο και για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος όταν την γνώρισε είχε βγει από μια άλλη σχέση και ήθελε τον χρόνο του: «Ήμουν μια από το χαρέμι». Μάλιστα, αυτό ήταν κάτι δύσκολο για εκείνη καθώς έκανε υπομονή, πράγμα σπάνιο για εκείνη όπως είπε, αλλά ένιωθε από την αρχή πώς οι δυο τους έχουν σχέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

https://www.youtube.com/watch?v=rvfRNfsOTRQ&t=1s

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δέσποινα Βανδή στο πάρτι γενεθλίων της Γωγώς Μαστροκώστα: “Μετά από κάποια ηλικία, μετράμε προς τα πίσω”

Μεταστατικός Καρκίνος Μαστού και η θέληση για ζωή

Μεταστατικός καρκίνος του μαστού: Σπάμε τους μύθους, νικάμε τον φόβο και συνεχίζουμε!

Σχετικά άρθρα