Τηλεφωνικό σεξ: 4 μυστικά για να μην θέλει να το κλείσει!

Μια ξεχωριστή μορφή σεξ, αλλά εξίσου απολαυστική, είναι (και) το τηλεφωνικό σεξ. Φυσικά, όπως λέει και ο τίτλος, πρόκειται για σεξ που γίνεται μέσω τηλεφωνικής συσκευής με τους δύο παρτενέρ να είναι καθένας στην IKOλλη άκρη της… γραμμής.

Όπως και το κανονικό σεξ, δηλαδή το σεξ όπου υπάρχει άμεση επαφή με τους συντρόφους, έτσι και το τηλεφωνικό σεξ έχει τους δικούς του κανόνες, για να περάσεις όσο το δυνατό καλύτερα κάνοντάς το.

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί 4 καλές συμβουλές για να κάνεις το απολαυστικότερο τηλεφωνικό σεξ της ζωής σου:

Ανέβασε την ένταση

Πριν μιλήσεις στο τηλέφωνο με τον καλό σου για να κάνετε έρωτα, μην διστάσεις να… φτιάξεις κλίμα και να ανεβάσεις το θερμόμετρο! Στείλε ένα μήνυμα ότι θέλεις να κάνετε έρωτα κι ότι δεν βλέπεις την ώρα να βρεθείτε, έστω και τηλεφωνικά. Γιατί όχι και μια αισθησιακή φωτογραφία, αλλά φρόντισε να πάει στον πραγματικό παραλήπτη.

Βρες την άνεσή σου

Εννοείται ότι θα πρέπει να βρεις μια άνετη στάση / θέση για να απολαύσεις το τηλεφωνικό σεξ. Έχε υπόψη σου ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι στο κρεβάτι σου για να περάσεις καλά! Μπορείς να είσαι στον καναπέ σου ή σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σου. Σημασία έχει εσύ να αισθάνεσαι και να νιώθεις τόσο άνετα και καλά, ώστε να έχεις την άνεση να μιλήσεις…ελεύθερα στον καλό σου.

Μίλα του

Εάν είσαι ντροπαλή, το τηλεφωνικό σεξ θα σε βοηθήσει (εφόσον είσαι ντροπαλή) να… ξεκλειδωθείς και να πεις όσα θέλεις στον καλό σου για να έρθετε κι οι δύο σε οργασμό! Μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα των εραστών και να είσαι πολύ περιγραφική για το τι θέλεις να ΤΟΥ κάνεις, αλλά και να ΣΟΥ κάνει.

Φέρε τον δονητή σου

Εννοείται ότι, μιας και θα μπεις στη διαδικασία να αυνανιστείς, μπορείς να έχεις ένα ερωτικό βοήθημα ή sex toy στη διάθεση σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Συνδύασε το άγγιγμα της κλειτορίδας σου με το χέρι, αλλά και με τον δονητή σου, έτσι ώστε να φτάσεις στον… έβδομο ουρανό της ηδονής!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τηλεφωνικό σεξ: 4 «μυστικά» για να έρθεις σε οργασμό!

Μυστικά για να κάνετε επιτυχημένο τηλεφωνικό σεξ

Σχετικά άρθρα