Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23/5

Η σημερινή  θετική «συνεργασία» του Χείρωνα με τον Ερμή, απαλύνει πληγές των Ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, μετά από ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μία είδηση ή μία συνάντηση!

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, ετοιμάσου για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση των σχέσεων σου με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς, αλλά και γείτονες! Επιπλέον, ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα χαρμόσυνο, θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να χαρείς! Γενικά, μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις! Εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου λόγια και την πειθώ σου, γεγονός που σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα, μία επιθυμία σου, εκπληρώνεται σήμερα, μετά από υπομονή, αλλά και δυναμική επιμονή, από μέρους σου! Οργανώσου σωστά και σκέψου τι όντως χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου, για να πετύχεις τους σκοπούς σου! Η όψη θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να επικοινωνείς ουσιαστικά και ορθά και μόνο με ανθρώπους στους οποίους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς πάνω τους!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, είσαι περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα διευρύνει τον κοινωνικά σου κύκλο και θα τον εμπλουτίσει ακόμα και με νέες γνωριμίες! Επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε επαφές, λαμβάνεις χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, όπως και ευχάριστες μετακινήσεις! Βελτιώνεις σχέσεις με γείτονες, αλλά και με αδέρφια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, έρχονται αποκαλύψεις, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετά σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Άρπαξε την ευκαιρία που σου δίνεται, ώστε να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική ευσυνειδησία, ανασυγκρότηση δυνάμεων, αλλά και τρόπο για να μάθεις μυστικά που σε αφορούν!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής στους κοινωνικούς σου κύκλους! Με τις συμβουλές γνωστών και φίλων, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο, που διεκδικείς εδώ και καιρό! Είσαι ιδιαίτερα τυχερός, αισιόδοξος και κεφάτος, κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, αποπνέοντας ώριμη γοητεία και σοφία! Η καλύτερη ημέρα για συμφωνίες, κάθε είδους είναι εδώ και οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, ώστε να βγεις κερδισμένος! Μπορείς τώρα, να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, μπορείς να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι οξυδερκής, ευχάριστος, δημοφιλής και επικοινωνιακός, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων και σκοπών! Αλλάζεις φιλοσοφία ζωής, ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά, αποκτάς αισιοδοξία, περνάς υπέροχα και φυσικά βγαίνεις κερδισμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου, αφού εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου! Η ημέρα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα ικανός να διαβάζεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου, γεγονός που ωφελεί απίστευτα τους σκοπούς σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των καλών σου εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να ακούς και τις ανάγκες των άλλων και όχι μόνο να εκφράζεις τις δικές σου, επειδή έχεις την τάση να σκέφτεσαι λίγο εγωκεντρικά ή μονόπλευρα! Θα δεις πως αν διατηρήσεις χαμηλό προφίλ, όλα σταδιακά, ισορροπούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της όψης για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Σταματάς κάθε επιπολαιότητα ή ανωριμότητα και επικεντρώνεσαι σε θέματα καθημερινότητας, υγείας, ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής! Μπορεί η ημέρα, να φέρει τρεξίματα για υποχρεώσεις, αλλά είναι άκρως εποικοδομητική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, είναι η ιδανική στιγμή, για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες! Επίσης, πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και μην πεις όχι σε μία πρόταση για διασκέδαση και ψυχαγωγία! Γενικά, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο και ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, επικεντρώνεσαι σε εργασία, σπίτι και οικογένεια! Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι ή σε μία υπόθεση με ακίνητα. Η θαλπωρή του σπιτιού, είναι η προτεραιότητα σου και είσαι πλέον σοβαρός και ώριμος, όσον αφορά τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, οι οποίες εμπλουτίζονται με ηρεμία, συναίσθημα, αφοσίωση στους στόχους σου και σύνεση!

Σχετικά άρθρα