Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες απειλές από τον Ροδίτη για «λουτρό» αίματος

Κι άλλο επεισόδιο προκάλεσε στις φυλακές Γρεβενών ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο 21χρονος δράστης απείλησε πως θα σφάξει με σπασμένα γυαλιά, σωφρονιστικό υπάλληλο!

Φώναζε πως θα τον σφάξει

Το νέο σοβαρό επεισόδιο με τον Έλληνα κατηγορούμενο συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά όταν βγήκε εκτός ελέγχου. Αναφέρεται πως έσπασε γυαλιά και απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του. «Θα σε σφάξω», του φώναζε προκαλώντας αναταραχή στις φυλακές.

Στην πτέρυγα αμέσως σήμανε συναγερμός έτσι ώστε να ηρεμήσουν τον κρατούμενο και να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ροδίτης πέρασε και πάλι πειθαρχικό συμβούλιο καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί.

Έχει ελεγχθεί από ψυχίατρο;

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά τους τελευταίους τρεις μήνες, επεισόδιο εντός των φυλακών. Τιμωρήθηκε με 10 ημέρες στο πειθαρχείο και στέρηση εργασίας ενός έτους. Παράλληλα εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές να διωχθεί και ποινικά καθώς κινδύνευσε άμεσα υπάλληλος των φυλακών.

Και για τους δύο δράστες έχει ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που διετάχθη από την ανακρίτρια Ρόδου. Το συμπέρασμα των γιατρών… φωτίζει αρκετά σημεία της υπόθεσης.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Γολγοθάς» δίχως τέλος για τους γονείς

Δολοφονία Τοπαλούδη: Γιατί ελέγχονται και αστυνομικοί

Δολοφονία Τοπαλούδη: Προκαλεί προβλήματα ο 21χρονος – Νέα πειθαρχική ποινή

Δολοφονία Τοπαλούδη: Το ηλεκτρονικό… αποτύπωμα «πρόδωσε» τον Ροδίτη 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι έκανε ο Ροδίτης 3 μέρες μετά το έγκλημα;

Νέα «υπόθεση Τοπαλούδη» συγκλονίζει τη Ρόδο: την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια!

Σχετικά άρθρα