Κύπρος: Το θύμα που είδε στα μάτια του serial killer τον «Διάβολο»

Σε εμπορικά κέντρα καραδοκούσε ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν serial killer στην Κύπρο, ακόμα και λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών.

Όπως αφηγήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μία γυναίκα από τις Φιλιππίνες, την προσέγγισε σε εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας. Έβαζε στο «μάτι» γυναίκες ως πιθανά θύματά του.

Τις έκανε πολλές ερωτήσεις και ήταν επίμονος

Η νεαρή συνάντησε τον «Ορέστη» σε εμπορικό κέντρο στις 11 Απριλίου, λίγες ημέρες πριν ανακαλυφθεί το άψυχο σώμα της Mary Rose, αφού εντοπίστηκε στις 14/4 και στις 18/4 συνελήφθη. «Ήταν πολύ καλός, με ρωτούσε πώς και από πού είμαι. Ήθελε να μάθει πόσα χρόνια είμαι στην Κύπρο».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ζήτησε να μάθει και αν θέλει δουλειά με μερική απασχόληση. «Ξαφνικά με συνόδευσε στη στάση του λεωφορείου. Με ρώτησε πόσα λεφτά βγάζω και του είπα 6 ευρώ την ώρα».

«Τα μάτια του ήταν σαν του Διαβόλου»

Ήθελε να πάει μαζί του, αλλά του έλεγε ότι δεν θέλει γιατί έχει δουλειά. «Μου πρότεινε να μου δώσει περισσότερα λεφτά… Όσα ήθελα βασικά για να με πάει στο σούπερ μάρκετ και να μου πάρει ό,τι επιθυμούσα».

«Αν τον δεις, έδειχνε πολύ καλός. Αλλά τα μάτια του δεν έδειχναν καλά, ήταν σαν του Διαβόλου», δήλωσε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις τέσσερις τελευταίες ημέρες της ελευθερίας του επιχείρησε να ξεφορτωθεί στοιχεία που θα τον συνέδεαν με τις δολοφονίες των γυναικών.

Πρόκειται για σχοινιά, μονωτικές ταινίες και καλώδια, τα οποία έκρυβε στο σπίτι του. Οι κυπριακές Αρχές οδηγήθηκαν στα παραπάνω στοιχεία αξιοποιώντας πληροφορίες από το GPS του κινητού του «Ορέστη».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Serial Killer Κύπρος: Μυστήριο με την τρίτη βαλίτσα

Κύπρος: Ο serial killer ξυλοκόπησε θύμα του μέχρι θανάτου

Κύπρος: Πώς ο serial killer δίδασκε μαθητές να «ψαρεύουν» κοπέλες

Serial killer – Κύπρος: «Θα βρούμε όλα τα πτώματα», δηλώνει ο Ι. Νικολάου (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κύπρος: Φρίκη από την κυνική ομολογία του serial killer που ξεφορτωνόταν τις βαλίτσες με τα πτώματα γυναικών σε λίμνες

Σχετικά άρθρα