Ριάνα: Ζει στο Λονδίνο, κάνει βόλτες… incognito και ψωνίζει από το μανάβικο της γειτονιάς!

Η τραγουδίστρια και δημιουργός της σειράς προϊόντων μακιγιάζ «Fenty Beauty», Ριάνα, δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα «The New York Times» ότι πλέον ζει μόνιμα στο Λονδίνο, τονίζοντας ότι απολαμβάνει τη δυνατότητα να «περπατά γύρω από ένα οικοδομικό τετράγωνο», αλλά και ότι πρέπει να «προσπαθήσει ακόμη περισσότερο για να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο». Τόνισε, μάλιστα, ότι στο Λονδίνο απολαμβάνει να πηγαίνει μέχρι και στο… μανάβικο.

Τα νέα της μετακόμισης της Ριάνα από τις ΗΠΑ στην Αγγλία αιφνιδίασαν πολλούς θαυμαστές της. «Αν συναντούσα τη Ριάνα στο ταμείο αυτόματης εξυπηρέτησης θα έπεφτα κάτω» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Ένας άλλος έγραψε, «SHOOK SHOOK SHOOK. Η αληθινή βασίλισσα της Αγγλίας».

Η ποπ σταρ αυτό το διάστημα επικεντρώνεται κυρίως στη Fenty. Η 31χρονη τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε επίσης στη μουσική ταινία «Guava Island» τον περασμένο μήνα, μαζί με τον Ντόναλντ Γκλόβερ. Δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ στούντιο μετά το Anti του 2016, αν και συνεργάστηκε με τους N.E.R.D στο «Lemon» του 2017.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας ζει στο Λονδίνο για να βρίσκεται εγγύτερα στην ομάδα που εργάζεται στο brand προϊόντων μακιγιάζ Fenty, που ίδρυσε το 2017.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Ριάνα ενανίον του Τραμπ για χρήση τραγουδιού της χωρίς την άδειά της

Η Ριάνα μας αποκαλύπτει τα μυστικά του μακιγιάζ της!

Μet Gala: Μερίδα καθολικών κατηγορούν για βλασφημία την… πάπισσα Ριάνα

 

Σχετικά άρθρα