Μαριόν Κοτιγιάρ: με σορτσάκι, crop top και κοιλιακούς «φέτες»… αναστάτωσε τις Κάννες!

Το Φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται, με τον Κουέντιν Ταραντίνο να έχει αναδειχθεί έως τώρα ο απόλυτος πρωταγωνιστής, στο κινηματογραφικό σκέλος. Διότι στο κόκκινο χαλί, την παράσταση έκλεψε η Μαριόν Κοτιγιάρ. Για την ακρίβεια οι κοιλιακοί της και το σορτσάκι της…

Στο κόκκινο χαλί των Καννών περπατά κάθε μέρα όλη η αφρόκρεμα της παγκόσμιας σόουμπιζ. Οι πιο εντυπωσιακές γυναίκες τραβούν τα φλας και τα βλέμματα με τις στιλιστικές τους επιλογές και την κομψότητά τους. Τουαλέτες και εντυπωσιακά φορέματα αποτελούν συνήθως το dress code του Φεστιβάλ.

Πώς έκανε τη διαφορά;

Η Μαριόν Κοτιγιάρ, όμως, τόλμησε να κάνει την διαφορά. Δεν επέλεξε κανένα μακρύ φόρεμα, ούτε καν κοστούμι. Η Γαλλίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στην προβολή της ταινίας «Matthias & Maxime», με πολύ απρόσμενο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο. Επέλεξε ένα μαύρο αθλητικό σορτς με μαύρο crop top, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ένα ασημένιο κόσμημα.

Το ρούχο της τράβηξε αμέσως την προσοχή, καθώς δεν είναι συνηθισμένο σε μια τέτοια περίσταση. Με τους θαυμάσιους κοιλιακούς της σε κοινή θέα, η Κοτιγιάρ κατέρριψε, με το κεφάλι ψηλά, έναν ακόμα άτυπο περιορισμό του κόκκινου χαλιού του Φεστιβάλ Καννών, που θέλει τον κορμό καλυμμένο.

https://www.instagram.com/p/Bxz46dBpkLO/?utm_source=ig_web_copy_link

Το συνδύασε με μαύρα peep toe μποτάκια ενώ από πάνω επέλεξε ένα σκισμένο κιμονό Balmain. Το μακρύ εντυπωσιακό κιμονό είχε σκισίματα, λεπτομέρειες και ένα σχέδιο που έμοιαζε με δράκο στο πίσω μέρος του. Ολοκλήρωσε το look της με κρεμαστά σκουλαρίκια με μπλε πέτρα και ίδιο δαχτυλίδι.

Και τα φλας πήραν φωτιά…

Δεν ήταν λιγότερο εντυπωσιακή και η εμφάνισή της με μακριά φούστα και cropped top

https://www.instagram.com/p/BxsnR0boXas/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαριόν Κοτιγιάρ: εκθαμβωτική και σέξι εμφάνιση στις Κάννες

Πώς είναι οι κοιλιακοί της Τζένιφερ Λόπεζ μετά από 9 μέρες χωρίς ζάχαρη;

Άλλη μια μέρα στις Κάννες με την Μαριόν Κοτιγιάρ να γυρίζει κεφάλια-Τι φόρεσαν οι άλλες stars

Η αψεγάδιαστη Μαριόν Κοτιγιάρ τολμά: Γυμνή φωτογράφιση σε περιοδικό

 

Σχετικά άρθρα