Αυτοκτονία 14χρονης: Η αποπλάνηση, η καταγγελία και το σημείωμα

Νεκρή είναι, η 14χρονη η οποία έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5) λίγο πριν από τις 15:00, στις γραμμές του Ηλεκτρικού, στον σταθμό του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της έγινε από 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Το νεαρό κορίτσι είχε μαζί του ένα γράμμα με το οποίο απευθυνόταν σε ένα άνδρα μεγαλύτερό της. Φαινόταν πόσο ανυποψίαστο ήταν για το τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους.

Περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο

Όπως τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.

Η μητέρα και ο πατριός της 14χρονης κατήγγειλαν 42χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Μητέρα και πατριός έκαναν καταγγελία

Φαίνεται πως ο εν λόγω άνδρας διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου και συνελήφθη γιατί επρόκειτο να περάσει Αυτόφωρο.

Πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αλλά και με αυτήν της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

42χρονος είχε σχέση με τη 14χρονη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος φέρεται να είχε συνάψει σχέση με την ανήλικη, την οποία είχε πλησιάσει μέσω της κόρης του.

Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όχι μόνο ήταν μαζί της αλλά ήταν και με μία ακόμη κοπέλα 17 ετών, με την οποία είχε συνάψει σχέση όταν και εκείνη ήταν 14!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ισθμός Κορίνθου: Γυναίκα έκανε βουτιά θανάτου – Γιατί έπεσε στο κενό;

Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο στο Κορωπί: Η «τρελή» πορεία του ΙΧ

Τραγωδία: Ο οικογενειακός καβγάς και η λίμνη αίματος

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Ποιους «καίει» στο σημείωμα ο αυτόχειρας;

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες απειλές από τον Ροδίτη για «λουτρό» αίματος

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Γολγοθάς» δίχως τέλος για τους γονείς

Σχετικά άρθρα