Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 25/5

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα και είμαστε πιο φιλικοί, πιο ομαδικοί, πιο ανθρώπινοι! Παράλληλα όμως είμαστε και πιο ανεξάρτητοι, προκλητικοί και νευρικοί! Όπως και να’χει οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου σήμερα! Μέσα από φιλικές συναναστροφές και κοινωνικές και ομαδικές δραστηριότητες, θα αποκτήσεις κέρδη και οφέλη! Έλκεις τους άλλους και γίνεσαι περιζήτητος, αφού είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και συζητήσιμος. Τα οράματα σου και οι επιθυμίες σου, είναι πολύ ισχυρές τώρα και θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να τα υλοποιήσεις! Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλούς φίλους και γνωστούς, στην καθημερινότητα σου και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις τις ξεχασμένες σου φιλοδοξίες και τους υψηλούς στόχους σου και σήμερα να καταφέρεις να διακριθείς, να αναγνωρισθείς και φυσικά να πετύχεις! Αποφεύγεις και διορθώνεις πλήρως, θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα, συκοφαντίες και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου θέση, εικόνα και υπόσταση, αφού πλέον έχεις την επιθυμία, αλλά και την ικανότητα να ακολουθήσεις μία αξιοθαύμαστη δημόσια ζωή!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα μεταφυσικά ή που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία και έρευνα! Επιπλέον, έχεις πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου και καταφέρνεις και πείθεις και τους γύρω σου γι’ αυτό! Εκμεταλλεύσου σήμερα την εμπνευσμένη ρητορικότητα σου, με κάθε τρόπο και πέτυχε τους στόχους σου! Επίσης θα ασχοληθείς με μετακινήσεις, ακόμα και με ταξίδια και θα επωφεληθείς με οφέλη και κέρδη, μέσω αυτών!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, έχεις ισχυρή διαίσθηση, αλλά και έντονο μαγνητισμό, γεγονός που θα κάνει ανθρώπους και καταστάσεις, να έρθουν σήμερα με τα «νερά» σου! Προσπάθησε διακριτικά, να ανακαλύψεις σήμερα ένα ή περισσότερα μυστικά, που ξέρεις ότι σε αφορούν, αφού ευνοείσαι για αποκαλύψεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα σου! Επικοινωνιακά και κοινωνικά, φρόντισε να μην είσαι τόσο κλειστός, καχύποπτος και μυστικοπαθής, διότι θα παρεξηγηθείς!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, την σημερινή ημέρα, ίσως σε απασχολήσει μία νομική υπόθεση, αλλά καλό θα ήταν, να μην κάνεις κινήσεις και να μην πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις, πριν συμβουλευτείς κάποιον ειδικό ή έστω, κάποιον που εμπιστεύεσαι απόλυτα! Η ημέρα, θα σε φέρει σε άμεση επαφή με το κοινό και τις κοινωνικές συναναστροφές και σχέσεις σου. Πετυχαίνεις επιτέλους την αρμονία και την ισορροπία, που εδώ και καιρό ήθελες, κοινωνικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, μπορεί η κόπωση να σε επιβαρύνει αρκετά σήμερα, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις πως ξεμπέρδεψες και πως έκλεισες κάθε εκκρεμότητα που σε άγχωνε! Αν τώρα κάποιος σου ζητήσει την βοήθεια σου, απάντησε καταφατικά και θα δεις, πως όλο αυτό θα γυρίσει υπέρ σου! Επιπλέον, αλλαγές σε στυλ και εμφάνιση, ευνοούνται σήμερα, όπως και κάθε είδους δραστηριότητες ρουτίνας και δράσεις καθημερινότητας! Τώρα που θα έχεις ευκαιρίες, κάνε, οργανώσου και βάλε πρόγραμμα!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα έχεις σίγουρα εύνοια, σε θέματα καλλιτεχνικά, θεάματος και ψυχαγωγίας! Πιθανή απόκτηση ισχυρής φήμης μέσα στους κοινωνικούς σου κύκλους και γίνεσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να ικανοποιηθείς και να αποκτήσεις ευχάριστες εμπειρίες μέσα από απολαύσεις, διασκέδαση και λάμψη! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου και οπωσδήποτε θα σε ευνοήσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η οικογενειακή ζωή θα είναι γεμάτη γεγονότα σήμερα και γίνεσαι σαφώς περισσότερο δραστήριος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αφού οι καταστάσεις το απαιτούν! Θα καταφέρεις να δημιουργήσεις, να βελτιώσεις οικογενειακούς δεσμούς και να διορθώσεις παλαιά λάθη, που καιρό ήθελες! Στρέφεσαι στον ψυχισμό σου, αλλά και στις ανάγκες σου και προσπαθείς αποτελεσματικά να τις ικανοποιήσεις! Πες ναι στην θαλπωρή του σπιτιού και όχι σε εξόδους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα είσαι απόλυτα δραστήριος και κυρίως αποτελεσματικός, όσον αφορά την κατάκτηση των στόχων και των ονείρων σου! Σε περιμένει μία ημέρα γεμάτη περιπέτεια και πολλές θα είναι οι θετικές εξελίξεις και οι αλλαγές τώρα, με ωφέλιμα για σένα αποτελέσματα, λόγω της ομολογουμένως αυξημένης τύχης σου! Ένα από τα καλύτερα σου χαρακτηριστικά σήμερα, είναι η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι και να εκμεταλλεύεσαι ότι καινούργιο έρχεται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και ψυχικές διορατικές ικανότητες, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις προσωπικούς στόχους και σκοπούς! Επιπλέον όμως, θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι από τους άλλους και να μειώσεις κατά πολύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες. Τα συναισθήματα σου νικούν την λογική σου και αποφασίζεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα είσαι φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να πετύχεις, έξυπνος, σοφός, με αποτελεσματικότητα σε σχεδιασμούς, πρωτοτυπίες και νέα ξεκινήματα! Είσαι πανέτοιμος, για την απόλυτη επιτυχία, την οποία επιδιώκεις και κατακτάς με ποικίλους τρόπους! ‘Έχεις επιθυμία, αλλά και ικανότητα να διεκδικήσεις και πετύχεις φήμη και αναγνώριση, μέσα από δραστηριότητες και διάφορες αλλαγές, που θα προκαλέσουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θέλει προσοχή! Οφείλεις να προστατεύεις τον εαυτό σου κάθε στιγμή, από ψεύτικες κατηγορίες, σχόλια πίσω από την πλάτη σου και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Μην ασχολείσαι καν, με τέτοιου είδους εχθρούς, αφού ουσιαστικά δεν μπορούν να σε βλάψουν, απλά μόνο να σε πληγώσουν και να σε απογοητεύσουν! Γενικά, η ημέρα αυτή, σε ωθεί σε πολλές μυστικές υποθέσεις, αλλά και παρασκηνιακές κοινωνικές συναναστροφές, λόγω καχυποψίας.

Σχετικά άρθρα