Τραγική κατάληξη για τον τελωνειακό που είχε εξαφανιστεί πριν ένα χρόνο

Ο σκελετός του Θανάση Πέτσα, 66 χρόνων, εντοπίστηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του, σε μακρινή απόσταση από τα Σπάτα απ’ όπου χάθηκε.

Μέσω εξέτασης DNA αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του και οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου του τελωνειακού που αναζητούσε το «Φως στο Τούνελ».

Ο Θανάσης Πέτσας ήταν προϊστάμενος του δικαστικού τμήματος του τελωνείου Λαυρίου και πήγαινε συχνά στα δικαστήρια σαν μάρτυρας κατηγορίας, σε δύσκολες υποθέσεις.

Αγνοείτο από την Παρασκευή 16 Μαρτίου του 2018, από το σπίτι του στα Σπάτα, ενώ την ίδια μέρα είχε αναβληθεί ένα ανάλογο δικαστήριο.

Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του, ο στενός φίλος και δικηγόρος του Γιάννης Γιαννάκης. Ο ίδιος είχε πει τότε:

«Δεν θα έστηνε ποτέ από μόνος του μια εξαφάνιση. Ο Θανάσης ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός, γαλαντόμος και διάφανος στην κοινωνική του ζωή. Γνωρίζω πως δεν ενημέρωνε την οικογένεια του σχετικά με τα επαγγελματικά του».

Ανέφερε ακόμα πως ο 66χρονος δεν είχε πει σε κανέναν πως δέχτηκε απειλές, ούτε έδειχνε να φοβάται. Σύμφωνα με τους φίλους που ήταν μαζί του το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ο Πέτσας γύρω στις 21:30-22:00 το βράδυ, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα.

Από τα συμφραζόμενα οι φίλοι του κατάλαβαν πως μιλούσε με κάποιον άνδρα και του είπε «θα τα πούμε αύριο στις έξι και μισή».

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, από την έρευνα στο σπίτι του δεν προέκυψαν σημάδια αναστάτωσης, ενώ έλειπαν τα κλειδιά του, το πορτοφόλι με την ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ή οικονομικά προβλήματα και για την εξαφάνιση του είχε σημάνει Silver Alert.

 

Πήγή: cnngr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εξαφάνιση – θρίλερ 62χρονου επιχειρηματία

Αυτοκτονία 14χρονης: Η αποπλάνηση, η καταγγελία και το σημείωμα

Σχετικά άρθρα