Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 27/5

Τα ζώδια σήμερα, όσον αφορά τα αισθηματικά τους έχουν μόνο καλά νέα! Κάποιος θα καταφέρει να ανανεώσει την σχέση του και θα περάσει πολύ όμορφα με τον σύντροφο του! Κάποιος άλλος φίλος του ζωδιακού θα έρθει πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά με τον σύντροφο του ! Οι ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της σχέσης, είναι πολλές και το μόνο που πρέπει να κάνουν όλα τα ζώδια, είναι απλά να τις αρπάξουν!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, συνέχισε την υποχωρητική σου συμπεριφορά και δεν θα χάσεις! Παρέμεινε υπομονετικός απέναντι στον σύντροφο σου, χωρίς να αγχώνεσαι αν εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου και αν χάσεις το… «πάνω χέρι»! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεται από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά και σε βολεύουν, γιατί σε ωθούν να κάνεις όνειρα και σχέδια, χωρίς ουσιαστικές βάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις την σχέση σου και περνάς πολύ όμορφα με τον σύντροφο σου! Το μόνο που οφείλεις ίσως να προσέξεις, είναι η τάση σου για νεύρα και ξεσπάσματα ! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χωρίς να το περιμένεις, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται στην ζωή σου και μπορεί να σου αλλάξει όλη την ζωή!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τώρα την ευκαιρία και την δυνατότητα, να δείξεις με πράξεις την ουσιαστική αγάπη σου και την εντιμότητα σου στον σύντροφο σου, ώστε να νιώσει σίγουρος και καθησυχασμένος με την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανό ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σου, να εξελιχθεί σε μία όμορφη, σοβαρή και σταθερή σχέση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, συναισθηματικές επαφές, ερωτική περιπέτεια και χαρούμενα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική στιγμή να κάνεις την σημαντική συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες να πραγματοποιήσεις με τον σύντροφο σου ή να οργανώσετε μαζί μία απόδραση, που ανανεώσει πλήρως την σχέση σας!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι σε παθιασμένες σεξουαλικές στιγμές με τον σύντροφο, αλλά όχι, σε καυγάδες και κόντρες, για λόγους ζήλιας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου γοητεία και το μυστήριο που αποπνέεις και προσπάθησε να σαγηνεύσεις το άτομο του πόθου σου! Έρχονται αξιόλογες και ιδιαίτερα γοητευτικές κατακτήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά με τον σύντροφο σου και απολαμβάνετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και υπόσχονται ένα όμορφο μέλλον! Ναι, η αρχή μίας αξιόλογης και σταθερής σχέσεις, μπορεί να είναι η σημερινή ημέρα!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο χαρακτηρίζεται από πάθος, συναίσθημα, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και καθαρότητα! Οι ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της σχέσης σας, είναι πολλές και εσύ απλά πρέπει τις αρπάξεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την απόλυτη ερωτική τύχη και εύνοια σήμερα! Μπορείς να αναμένεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και απόλυτη επιτυχία στις ερωτικές επαφές σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τις γνώμες των άλλων και μην αφήνεις τις απόψεις των γύρω σου, να σε παρασύρουν σε κινήσεις που δεν θες! Βασίσου στην διαίσθηση σου και όχι στις υποδείξεις των τρίτων, πριν κάνεις κάποιο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εντάσεις και γκρίνια και πες ναι σε μία ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο σου, για να βρείτε λύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μετά από έντονη κοινωνική δραστηριότητα και φιλικές συναναστροφές, θα σου δοθούν ποικίλες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και φυσικά, μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται ο σύντροφος σου, γεγονός που σας βοηθά ως ζευγάρι στην αλληλοκατανόηση, αλλά και στο να βρείτε τελειωτικές λύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μετά από έντονη κοινωνική δραστηριότητα και φιλικές συναναστροφές, θα σου δοθούν ποικίλες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και φυσικά, μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται ο σύντροφος σου, γεγονός που σας βοηθά ως ζευγάρι στην αλληλοκατανόηση, αλλά και στο να βρείτε τελειωτικές λύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μπόλικα μηνύματα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που ενδιαφέρεται για σένα, καιρό τώρα! Μέχρι τώρα ήταν μάλλον επιφυλακτικός για ανοιχτή εξομολόγηση των αισθημάτων του και τώρα το πήρε απόφαση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις λόγω ανούσιας ζήλιας και κτητικότητας, αφού σήμερα, έχετε την ευκαιρία ως ζευγάρι, να απολαύσετε καυτές αισθησιακές στιγμές!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις το πάθος και τον ερωτισμό με τον σύντροφο σου! Προσοχή όμως! Πες όχι στην τάση σου για παρορμητικότητα, εγωισμούς και νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε χωρίς κανένα δισταγμό το πρώτο βήμα και πάρε πρωτοβουλία, ώστε να πλησιάσεις με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικά, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι πιθανότητες είναι πολλές να έχεις ανταπόκριση πλέον!

Σχετικά άρθρα