Οργασμός στον τοκετό: Μπορει μια γυναίκα να «τελειώσει» την ώρα που γεννάει;

Η γυναίκα είναι ένα προνομιούχο – σεξουαλικά – πλάσμα, καθώς έχει την ικανότητα / δυνατότητα να βιώνει οργασμούς με κάθε δυνατό τρόπο, λιγότερο ή περισσότερο έντονα! Κακά τα ψέματα, ο άνδρας έχει τη δυνατότητα να βιώνει μόνο ένα συγκεκριμένο είδος οργασμού και σε συγκεκριμένη ένταση.

Αντίθετα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η γυναίκα, εκτός από κολπικό ή κλειτοριδικό οργασμό, μπορεί να έχει πολλές οδούς που… οδηγούν στον οργασμό. Αυτό πιστώνεται στην πολυπλοκότητα του γυναικείου εγκεφάλου και της σεξουαλικότητάς της, η οποία λόγω των εγκεφαλικών ερεθισμάτων που δέχεται έχει τη δυνατότητα να εκφράζεται με πολλούς τρόπους, πιθανούς και απίθανους.

Πρωκτικός οργασμός, οργασμός του τραχήλου της μήτρας, ακόμα και οργασμός δια της… ούρησης είναι μερικά από τα σπάνια είδη ερωτικής κορύφωσης στην οποία μπορεί να φτάσει μια γυναίκα.

Οργασμός στη γέννα!

Κι όμως, ένα ακόμα είδος οργασμού που μπορεί να έχει μια γυναίκα είναι ο οργασμός που μπορεί να βιώσει κατά τη διάρκεια του τοκετού! Όπως επισημαίνουν οι γυναικολόγοι – μαιευτήρες ο έντονος ερεθισμός των μυών και των νεύρων της περιοχής της πυέλου δύναται να οδηγήσει τη γυναίκα σε οργασμό την ώρα που φέρνει στον κόσμο το μωρό που κυοφορεί.

Είναι επίφοβο;

Οι ειδικοί είναι καθησυχαστικοί αναφορικά με την ανησυχία που μπορεί να προκληθεί σε μια μέλλουσα μητέρα από ένα τέτοιο πιθανό συμβάν. Κι αυτό, γιατί πρόκειται για ένα απολύτως φυσιολογικό γεγονός που δεν αποτελεί απειλή ούτε για τη μητέρα, ούτε φυσικά και για το βρέφος, καθώς ουσιαστικά είναι ένα πολύ πιο έντονο σετ συσπάσεων της μήτρας. Ίσα – ίσα, λοιπόν που είναι ένα μικρό… μπόνους για τη νέα μαμά την ώρα που περνάει τη συγκεκριμένη ταλαιπωρία.

Πώς γίνεται;

Για να μπορέσεις να έχεις οργασμό κατά τη γυναίκα, καλό θα είναι να το κάνεις σπίτι, δηλαδή να έχεις οργανωθεί για… κατ’ οίκον τοκετό. Κι αυτό γιατί, προκειμένου να βοηθήσεις την κατάσταση προς αυτή την κατεύθυνση, καλό θα είναι πρώτα να αυνανιστείς. Είτε με το χέρι σου είτε με τη χρήση ενός δονητή, που φυσικά δεν θα διεισδύσει πολύ βαθιά μέσα σου, έχεις τη δυνατότητα να ερεθιστείς ακόμα περισσότερο για να έχεις δύο ενδεχόμενα:

  • Οργασμό πριν σπάσουν τα νερά, ώστε να διευκολύνεις έτσι και τον τοκετό σου,
  • Οργασμό κατά τη διάρκεια της γέννας, ώστε μαζί με τον τοκετό να… τελειώσεις ερωτικά.

Όπως και να έχει, καλό θα είναι πριν κάνες την επιλογή σου, να συμβουλευτείς τον γιατρό σου, ο οποίος και θα σε κατευθύνει αρμοδίως για τις επιλογές που έχεις.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έκανα πρώτη φορά σεξ και ακόμα έχω αίμα. Έχει «σπάσει» ο παρθενικός υμένας;

Δύο είδη οργασμού που δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχουν!

Σχετικά άρθρα