Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28/5

Με την Σελήνη σήμερα, στο Ζώδιο των Ιχθύων, είμαστε λίγο περισσότερο αφηρημένοι, συναισθηματικοί, ονειροπόλοι, ευαίσθητοι και λίγο πιο… «στον κόσμο μας». Ωστόσο, όσο κι αν η προσοχή μας είναι απορροφημένη, η διαίσθηση μας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένηκαι καλό θα είναι να την εκμεταλλευτούμε!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα καλύτερα, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών και ωφέλιμων αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις υλοποιήσεις, δρώντας αργότερα! Πιθανόν τώρα, να αισθανθείς πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, επιθυμίες και απόψεις και πως μάλλον οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου και τα λόγια σου! Άσε λοιπόν τις σοβαρές συζητήσεις, για άλλη φορά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πες ναι στην βοήθεια των φίλων σου, αφού έτσι θα καταφέρνεις και να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει τώρα! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου και την γοητεία σου στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεσαι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Αρκετές οι αλλαγές που θα έρθουν τώρα και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν, αλλά θα είναι τελικά εποικοδομητικές!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θες κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επιπλέον, ένα οικογενειακό θέμα ή μία κλονισμένη συγγενική σχέση, βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς! Φρόντισε οι αντιδράσεις σου, σε κάθε γεγονός ή συγκυρία, να χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Δεν πειράζει που είσαι λίγο απόμακρος από τους άλλους παροντικά, αφού ουσιαστικά το χρειάζεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου τύχη και την αισιοδοξία σου και σίγουρα δεν θα χάσεις! Σε χαρακτηρίζει μία ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια, τόλμη, ελευθερία, ενεργή επικοινωνία, ψυχαγωγία και έντονη κοινωνικότητα! Απέφυγε μόνο την προκλητικότητα στα λόγια σου και τον κυνισμό στο χιούμορ σου, αφού ενδεχομένως να γίνεις προσβλητικός χωρίς να θες και αυτό να πλήξει κάποιες επαφές, σχέσεις και συναναστροφές σου!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, άρπαξε κάθε ευκαιρία για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με τον σύντροφο σου! Ωστόσο, απέφυγε οπωσδήποτε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα, ώστε να μην καταστρέψεις την αισθησιακή αυτή ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και μην προσεγγίσεις και πάλι ερωτικά το λάθος άτομο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα όλα θα πάνε ακριβώς όπως επιθυμείς! Αρμονικά, ήρεμα και ευχάριστα! Η σημερινή εύνοια, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Βάζεις τέλος σε όλες τις αρνητικές καταστάσεις, βρίσκεις λύσεις και επιτέλους καθησυχάζεσαι! Γενικά, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, για να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πια, αρκετοί άνθρωποι είναι δίπλα σου!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ξεχωρίζεις για την ήρεμη και σίγουρη δυναμικότητα σου, την αποτελεσματική πρακτικότητα σου, την οξυδέρκεια και την τετράγωνη λογική σου! Αυτά σου τα χαρακτηριστικά, θα σε εξυπηρετήσουν απόλυτα, στην προσπάθεια σου να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου, που μέρες τώρα προσπαθείς να πετύχεις! Παράλληλα, αλλάζεις και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, τα σημερινά γεγονότα και συγκυρίες, θα σου φέρουν σίγουρα ενθουσιασμό, ανανέωση, χαρά και μπόλικη καλοπέραση! Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα! Η τύχη είναι φανερά με το μέρος σου, σε κάθε σου κίνηση, δράση και πράξη! Μην διστάσεις λοιπόν, να πάρεις πρωτοβουλία και να κάνεις θαρραλέα νέα ξεκινήματα οποιασδήποτε μορφής, τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, επικεντρώσου στον εσωτερικό σου κόσμο και θα δεις πως θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις επιτέλους ξανά τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Να ακούς τα βαθιά συναισθήματα σου και την φωνή της διαίσθησης σου, ώστε να αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν καταφέρνοντας έτσι, να γλιτώσεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι επικοινωνιακές ικανότητές σου, είναι πλέον γρήγορες, ευφυείς, αποτελεσματικές και αξιοθαύμαστες! Αν αποφύγεις κουτσομπολιά σήμερα, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, όπως και να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Οι δράσεις σου και οι πράξεις σου, σε καταστάσεις, συγκυρίες και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από αμεσότητα! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η βιασύνη σου στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, αποφεύγοντας βιασύνες και πιεστικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου Στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις λοιπόν, να είσαι ήρεμος και αποφασιστικός! Δεν χρειάζεται έπαρση και εγωκεντρισμός, για να πετύχεις αυτό που θες! Μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, αρκεί να είσαι ολιγαρκής!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και απλά, λάμπεις και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές και επαφές! Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αφού μπορείς να πείσεις τους συνομιλητές σου για τα πάντα, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου και της ισχυρής πειθούς σου!

Σχετικά άρθρα