Τραγωδία στον… αέρα: Κατάπιε 246 σακουλάκια με κοκαΐνη και πέθανε!

Ένας Iάπωνας ηλικίας 42 ετών, που κατάπιε 246 σακουλάκια με κοκαΐνη, πέθανε, ενώ ταξίδευε με αεροσκάφος, που εκτελούσε δρομολόγιο από το Μεξικό στην Ιαπωνία, όπως ανακοίνωσαν οι μεξικανικές αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας της μεξικανικής πολιτείας Σονόρα (βορειοδυτικά), ο άνδρας είχε επιβιβαστεί στη Μπογκοτά, άλλαξε αεροσκάφος στο Μεξικό και είχε τελικό προορισμό τη Ναρίτα, στην κεντρική Ιαπωνία.

Άρχισε να έχει σπασμούς

Το αεροσκάφος χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση την Παρασκευή (24/5) το πρωί στο αεροδρόμιο Χερμοσίγιο, στην πρωτεύουσα της πολιτείας Σονόρα, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του επιβάτη.

«Το πλήρωμα συνειδητοποίησε ότι ένας επιβάτης είχε σπασμούς. Έτσι ζήτησε την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Χερμοσίγιο», διευκρίνισε η εισαγγελία στην ανακοίνωση της.

Προσπάθησαν να τον σώσουν

Μετά την προσγείωση, στις 02.25 τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, «γιατροί που είχαν σπεύσει για να παράσχουν βοήθεια στον επιβάτη διαπίστωσαν τον θάνατό του».

Έπειτα από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του Iαπωνέζου επήλθε από υπερβολική δόση. Είχε καταπιεί 246 σακουλάκια με κοκαΐνη, το καθένα εξ αυτών είχε μέγεθος λίγων εκατοστών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ιαπωνία: Αγνοούνται τέσσερις ναυτικοί μετά από σύγκρουση πλοίων

Ναρουχίτο: Ο νέος αυτοκράτορας της Ιαπωνίας με τη μυστική τελετή για τον τον Θρόνο των Χρυσανθέμων, τις αποτυχημένες προτάσεις γάμου στην ίδια γυναίκα και τον έρωτα που τον «ισοπέδωσε»

Τραγωδία στην Ιαπωνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε παιδιά

Επίδειξη δύναμης από τη Β. Κορέα: Εκτόξευσε πυραύλους προς τη θάλασσα της Ιαπωνίας

Θα ανατίναζε αεροπλάνο για να μην τον επισκεφθούν οι… γονείς του!

Σχετικά άρθρα