Αυτοκτονία 14χρονης: Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την αυτοκτονία της 14χρονης μαθήτριας και τον 43χρονο φερόμενο ως δράστη βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Μετά την απολογία του, προφυλακιστέος κρίθηκε, ο 43χρονος, ο οποίος φαίνεται να διατηρούσε σχέσεις με την ανήλικη η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο.

Την προσέγγισε ο 43χρονος πριν από 3 μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο δράστης περιέγραψε πώς προσέγγισε τη μαθήτρια πριν από 3 μήνες και στη συνέχεια έκανε ερωτική σχέση μαζί της.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν πηγές, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τη σχέση με μια άλλη ανήλικη που είναι 16 ετών σήμερα. Μαζί της είχε στενή σχέση όταν ήταν 14, για περίπου ενάμιση χρόνο.

Πιθανόν να υπάρχει κι άλλο θύμα του!

Η εν λόγω κοπέλα έχει ήδη δώσει κατάθεση. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν σοκαριστεί με το βίντεο που ανακάλυψαν στα προσωπικά αντικείμενα του 43χρονου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μαγνητοσκοπούσε την ερωτική πράξη με την ανήλικη, αλλά ο ίδιος τονίζει πως ήταν εν γνώσει της. Να σημειωθεί πως οι αρμόδιοι εξετάζουν ακόμα μια περίπτωση ανήλικης. Πιθανόν να ήταν και εκείνη θύμα του.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυτοκτονία 14χρονης: Η θλιβερή ιστορία της ανήλικης που έπεσε στις ράγες – Η σεξουαλική κακοποίηση, η καταγγελία της μάνας και η αποκάλυψη από τον πατριό 

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Ποιους «καίει» στο σημείωμα ο αυτόχειρας;

Αυτοκτονία και παιδικά τραύματα: Ποτέ δεν θυμάμαι να με αγκάλιασαν οι γονείς μου

Νεκρή κοπέλα στου Παπάγου: Αυτοκτονία, ατύχημα ή δολοφονία;

Σχετικά άρθρα