Τα 3 απλά και γρήγορα βήματα για να…. απογειώσεις το καθημερινό σου μακιγιάζ!

Όλες θέλουμε να είμαστε όμορφες και λαμπερές κάθε στιγμή της μέρας. Αλλά όταν ξυπνάς το πρωί, με την τσίμπλα στο μάτι, οριακά για να μην αργήσεις στη δουλειά πόση όρεξη έχεις να περάσεις με τις ώρες στον καθρέφτη σου για να κάνεις το τέλειο επαγγελματικό μακιγιάζ; Δεν χρειάζεται! Αρκούν 5-10 λεπτάκια της μέρας σου για να έχεις ένα όμορφο μακιγιάζ που θα σε κρατήσει όμορφη και γοητευτική όλη μέρα!

Ποια είναι τα 3 βήματα;

Make up!

Το απαραίτητο βήμα για το μακιγιάζ σου είναι να βάλεις make up. Αν δεν είσαι φαν του make up, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως η κρεμώδης πούδρα, μια BB cream ή μια απλή πούδρα! Φυσικά προτού εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ, μην ξεχάσεις να ενυδατώσεις καλά το δέρμα σου. Σε περίπτωση που έχεις μαύρους κύκλους, μην αμελήσεις το concealer, ενώ αν έχεις άλλες κοκκινίλες ή στίγματα βάλε διορθωτικό κονσίλερ για να τα εξαφανίσεις!

concealer

Στη συνέχεια βάλε λίγη πούδρα και λίγο ρούζ (μπορείς να βάλεις μόνο ρουζ)και αν θες στο τέλος βάλε μια πινελιά λάμψης στο Τ του προσώπου σου (μέτωπο, μύτη, μήλα από τα μάγουλα)

Πώς θα τονίσεις ελαφρώς το βλέμμα σου

Δεν είναι η σκιά που πρέπει να σε απασχολήσει πρώτη αλλά τα φρύδια σου κι οι βλεφαρίδες σου! Τόνισε τα φρύδια σου με το ειδικό μολύβι και την ειδική μάσκαρα φρυδιών και στη συνέχεια βάλε μια καλή μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου για να δώσεις όγκο και μάκρος.

Αν έχεις χρόνο, βάλε και μια σκιά στα μάτια, σε nude αποχρώσεις: καφέ, χρυσή, πορτοκαλί, ροζ, είτε σε υγρή μορφή, είτε σε μορφή πούδρας. Για να αποφεύγεις τα πολλά πινέλα, μπορείς να επιλέξεις σκιές που απλώνονται εύκολα με τα χέρια!

https://www.instagram.com/p/BwKgI9thPfK/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα χείλη σου!

Δεν είναι τίποτα λιγότερο σέξι από άτονα ταλαιπωρημένα και άχρωμα χείλη που μπορεί να έχεις όταν ξυπνάς το πρωί! Τα χείλη πρέπει να φαίνονται όμορφα και… ζουμερά! Αν σου αρέσουν τα κραγιόν, επίλεξε ένα ματ κραγιόν σε nude ή ροζ αποχρώσεις.

Αν πάλι δεν είσαι φαν των κραγιόν, μπορείς να περιοριστείς σε ένα lip gloss που θα δώσει λάμψη και γυαλάδα στα χείλη σου!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μακιγιάζ: Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για την τέλεια εμφάνιση!

Γίνε η βασίλισσα κάθε στιγμής σου με μία μόνο κίνηση!

Ποια είναι η κατάλληλη μάσκαρα για τις δικές σου βλεφαρίδες;

Nude μακιγιάζ: οι top συμβουλές για να το πετύχεις!

4 μοναδικά diy beauty tips για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου!

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα