Ντέμης Βαλκάνος: Ο κούκλος Έλληνας σωματοφύλακας της οικογένειας των Καρντάσιαν με το αφοπλιστικό χαμόγελο – Πώς από την Ερέτρια κατέληξε στο Λος Άντζελες

Σέξι με σαγηνευτικό χαμόγελο είναι ο Ντέμης Βαλκάνος, ένας από τους σωματοφύλακες της οικογένειας των Καρντάσιαν.

Πρόκειται για Έλληνα με καταγωγή από τη Χαλκίδα και συγκεκριμένα την Ερέτρια ο οποίος ζει κάτι που ούτε ο ίδιος το φανταζόταν, όπως είχε περιγράψει σε συνέντευξή του πριν από μερικούς μήνες στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day».

Έχει δουλέψει και με την Μπιγιονσέ και την Κέιτι Πέρι

Ο πανέμορφος σωματοφύλακας βρήκε ελάχιστο χρόνο να ξεκλέψει προκειμένου να έρθει για λίγο στην Ελλάδα, αφού ολοκλήρωθηκε το Φεστιβάλ των Καννών και εμφανίστηκε στην πετυχημένη μεσημεριανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OPEN Beyond «Για Την Παρέα».

Η αγάπη του για το σερφ ήταν το «εισιτήριό» του για να μπει στον φανταχτερό κόσμο των celebrities και να δουλέψει με μεγάλα ονόματα όπως η Μπιγιονσέ, η Κέιτι Πέρι, η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ. Όλα ξεκίνησαν πριν από μια δεκαετία περίπου, όταν έφυγε για φοιτητής.

Πώς βρήκε τη δουλειά του σωματοφύλακα;

«Μου άρεσε η προστασία. Δούλευα μπάρμαν και ένας που δούλευε για την Ariana Grande, τσακώθηκε με τρία άτομα. Και πήγα να τον βοηθήσω γιατί ήταν μόνος του. Και του άρεσα και μου είπε αν ενδιαφέρομαι να δουλέψω μαζί του. Έτσι πήγα και από εκεί ξεκίνησα και έκανα».

Ο 37χρονος- πλέον- σωματοφύλακας εργάζεται με τις Καρντάσιαν εδώ και 7 χρόνια. «Φανταστείτε έχω πετύχει την Κιμ χωρίς παιδιά. Αλλά ξεκίνησα από πολύ χαμηλά, ήμουν ο εφεδρικός, o backup. Αλλά στη Γαλλία δεν ήμουν, ευτυχώς! Ήμουν στην Αμερική και ευτυχώς γιατί όλη η ομάδα της τότε που ήταν μαζί της, απολύθηκε».

https://www.instagram.com/p/BI9FLBogpuk/

Ζει το… αμερικανικό όνειρο;

«Εδώ αναγνωρίζονται ο κόπος και η προσπάθεια. Δεν υπάρχουν βύσματα και γνωριμίες όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και πολλοί θα ήθελαν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αυτή είναι και η έννοια του American Dream», είχε φανερώσει στο bovary.

Φαίνεται πως ξεκίνησε από το τίποτα και πέτυχε το ακατόρθωτο με κόπο κι αγάπη για αυτό που κάνει. «Φυσικά για να τα καταφέρεις χρειάζεσαι και λίγη τύχη. Ας πούμε ότι ήμουν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή», τόνισε.

Πλέον είναι ένας από τους βασικούς σωματοφύλακές τους

Τώρα είναι ένας από τους βασικούς σωματοφύλακες της πασίγνωστης οικογένειας, περνώντας μαζί τους πολλές ώρες. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μιας και οι μισές είναι Καρντάσιαν και οι υπόλοιπες Τζένερ- οι οποίες… απειλούν την Κιμ με τη δημοτικότητά τους- καλό είναι να γίνει συνήθεια το νέο τους όνομα ως «Καρτζένερς».

«Εκπαιδεύομαι συνέχεια. Έχω πάει Ειδικές Δυνάμεις Αστυνομίας, έχω κάνει σαν νοσοκόμος, έχω κάνει πυροτεχνουργός, έχω κάνει πιλότος. Και είναι και πάρα πολλά άλλα. Και οι απαγωγές και και και…», αποκάλυψε αναφερόμενος στις απαιτήσεις της δουλειάς του.

https://www.instagram.com/p/7vMvFhPpHe/

Τι φανερώνει για τους επικούς καβγάδες των Καρντάσιαν;

«Είναι ευχάριστο όμως αν αγαπάς το επάγγελμα. Άσε που στα πληρώνουν όλα αυτά. Δηλαδή αν πεις θέλω να κάνω αυτό και κοστίζει 200.000, θα σου πουν εντάξει και θα σου κάνουν και αύξηση που το έκανες. […] Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε φεύγουμε σε μία ώρα», συμπλήρωσε.

Αν και υπάρχει το συμφωνητικό που δεν επιτρέπει να μιλούν οι υπάλληλοι εντελώς ελευθέρα για πρόσωπα και καταστάσεις, ο Ντέμης μπόρεσε να κάνει μερικές αναφορές στη… θρυλική οικογένεια η οποία είναι γνωστή για τους επικούς καβγάδες της και τις τρομερές παραξενιές της.

«Οι απαιτήσεις είναι σκληρές»

«Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, περίπου 14-15 ώρες την ημέρα. Κάνουν απίστευτα ταξίδια. Πρέπει να εμφανιστούν, να είναι ευδιάθετες…», εξομολογείται διαψεύδοντας τους καβγάδες και τον ανταγωνισμό των διάσημων αδερφών. «Είναι μια οικογένεια που έχει τους ωραίους κλασικούς τσακωμούς που ξερούμε όλοι μας».

«Οι απαιτήσεις είναι σκληρές. Το να δουλεύεις μαζί τους δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε διασκέδαση. Πρέπει να είσαι συνέχεια ένα βήμα μπροστά. Δεν υπάρχουν περιθώρια επανάπαυσης, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με celebrities που κινούνται ασταμάτητα από το ένας μέρος στο άλλο».

https://www.instagram.com/p/Bxovu0kFO7M/

Η αποκάλυψη για έναν κορυφαίο τσακωμό

Ξεκαθαρίζει πως ο ρόλος των bodyguard δεν είναι να εμπλακούν σε έναν καβγά αλλά να προστατεύσουν αυτά τα άτομα και να τα απομακρύνουν από τον όποιο κίνδυνο το γρηγορότερο δυνατό. Έτσι, μίλησε και για μια κομβική στιγμή που ήταν παρών. «Ήμουν μπροστά σε κορυφαίο καβγά που ευχόμουν να εξαφανιστώ, να υπάρχει πέτρα να κρυφτώ».

«Ήταν ο άνδρας της μίας από τις Καρντάσιαν. Την είχε πιάσει μια πολύ άσχημη ημέρα. Και εκείνος είχε ακυρώσει όλα τα τουρ του τότε και τσακώθηκαν άσχημα. Στο δωμάτιο που ήταν το ζευγάρι έγινε χαμός. Εγώ φοβήθηκα απλώς μην κάνει κακό σε κάποιον», τόνισε δίχως να αναφέρει ονόματα αλλά το μυαλό όλων πήγε στην Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ.

https://www.instagram.com/p/9CA35dvpFe/

Είναι πιο όμορφη η Κιμ ή η Κένταλ;

Όσο για το ποια θεωρεί ότι είναι η πιο όμορφη, θεωρεί πως «είναι μακράν η Κένταλ Τζένερ, την οποία τα τελευταία χρόνια την έχει αναλάβει ο πλαστικός της Κιμ». Σχετικά με την πιο κουλή «διαταγή» που του έχει δοθεί ως σωματοφύλακας, ήταν όταν μία επώνυμη τον ανάγκασε να πάει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Αντζελες με το αεροπλάνο και να γυρίσει πίσω επειδή είχε ξεχάσει το φαγητό της στο ψυγείο, το οποίο βέβαια της το είχε φτιάξει ο προσωπικός της σεφ.

«Οι παροχές στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ είναι πολλές και εκπληκτικές. Ιδιωτικά τζετ, ελικόπτερα, συχνά ταξίδια, πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες, ακριβό φαγητό και καινούρια ρούχα είναι μέρος της δουλειάς. Μπορεί, για παράδειγμα, να μην τους αρέσει ο καιρός και σε 30 λεπτά να είμαστε στη Χαβάη σε μία τροπική παραλία», είχε δηλώσει στο bovary.

https://www.instagram.com/p/BH1gOUBgMqT/

Λατρεύει την κόρη του μα του λείπει η Ελλάδα

Αναφερόμενος με φειδώ στα προσωπικά του, είναι παντρεμένος με μια Γερμανιδοαμερικανίδα και έχει αποκτήσει μια κορούλα, την οποία- όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες τους στο Instagram του- λατρεύει. «Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους. Οι μπαμπάδες με όμορφες κόρες όμως το κάνουν…», είναι ένα σχόλιό του σε φωτογραφία της.

https://www.instagram.com/p/BuRt2INnlCz/

Βέβαια, η Ελλάδα του λείπει πάρα πολύ, αν και γνωρίζει πως εδώ υπάρχουν πολλές δυσκολίες. «Κάθε χρόνο προσπαθώ να επισκέπτομαι την οικογένειά μου. Μου λείπει αφάνταστα. Ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσω πίσω στην πατρίδα μόνιμα».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Kylie Jenner: Η μικρότερη Καρντάσιαν που έγινε μαμά- Το βίντεο που συγκίνησε

Κιμ Καρντάσιαν: Το sex tape, πόσα βγάζει το χρόνο χωρίς να κάνει τίποτα και οι φήμες για χωρισμό

Αδερφές Kardashian – Jenner: Το reality, οι εγκυμοσύνες, οι αρνητικές κριτικές και ο εκκεντρικός τρόπος ζωής

Πώς ο πατέρας των Kardasian, Ολυμπιονίκης, με 6 παιδιά αποφάσισε να γίνει γυναίκα;

Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ: Οι Παλαιστίνιες «Καρντάσιαν», οι… αγορασμένες καριέρες και το bullying για τα κιλά!

Κένταλ Τζένερ: Πόσο δυσκόλεψε την καριέρα της το όνομα «Καρντάσιαν»;

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η σέξι ηθοποιός του Χόλιγουντ που κατάφερε να ξεφύγει από τη φτώχεια και ντύνεται νυφούλα ξανά – Η λατρεία για την κόρη της και το… αίτημα για να συνεργαστεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Σχετικά άρθρα