Έξυπνα make-up tips από celebrities, που θα σου λύσουν τα χέρια!

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, οι συμβουλές που δίνουν οι celebrities, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας λύσουν τα χέρια! Κι αυτό συμβαίνει διότι είναι περιτριγυρισμένοι από τόσους εξειδικευμένους make up artists, όσο καιρό είναι διάσημοι, που ξέρουν πλέον όλα τα χρήσιμα κόλπα για ένα γρήγορο, εύκολο και συνάμα εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Όταν μάλιστα μιλάμε για προσωπικότητες, που είναι μέσα στον χώρο της ομορφιάς τότε αυτά τα tips έχουν αυτόματα άλλη βαρύτητα! Από την μια, η Κάιλι Τζένερ αλλά και η Ριάνα, οι οποίες είναι ιδρύτριες των εταιριών Kylie Cosmetics και Fenty Beauty αντίστοιχα, έχουν κάνει πάταγο με τα καλλυντικά τους σε παγκόσμιο επίπεδο!

Από την άλλη, το καταξιωμένο μοντέλο Μπέλα Χαντίν, που εκπροσωπεί ένα από τα πιο γνωστά πρακτορεία παγκοσμίως και είναι ένα από τα καλύτερα τοπ μόντελς, όπως είναι φυσικό σχεδόν πάντα ήταν στα χέρια των καλύτερων! Ευτυχώς, οι καταξιωμένες αυτές γυναίκες, μοιράζονται απλόχερα τις συμβουλές τους!

Ανακαλύψτε τα tips που μοιράζονται μαζί μας, οι celebrities!

Κάιλι Τζένερ

Έξυπνο Tip: Πρώτα τα μάτια

Κάνει το μακιγιάζ των ματιών της πριν από το υπόλοιπο πρόσωπο, για να αποφύγει ατυχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, χάνεται αυτόματα το πρόβλημα, του να καθαρίζετε την σκιά που έπεσε στο μάγουλό σας , που έχει κολλήσει στο υγρό make up σας, με αποτέλεσμα να χαλάτε όλη την προηγούμενη δουλειά σας!

 

 Ριάνα

Έξυπνο Tip: Γυαλάδες

Βάζει γυαλάδες παντού! Και όταν μας λέει παντού, το εννοεί! Ακόμα και στους ώμους! Τώρα το καλοκαίρι είναι ιδανικό γιατί προσφέρει λάμψη, και τονίζει τα σημεία που θέλετε εσείς να αναδειχθούν, κρύβοντας τυχόν ατέλειες σας! Όπως λέει και η ίδια το κλειδί είναι να μην το φοβάστε!

 

Μπέλα Χαντίν

Έξυπνο Tip: Κονσίλερ

Αν κάνετε πολλά ταξίδια, ή αν απλά είστε πολύ κουρασμένες από την καθημερινότητα και αυτό αντανακλάτε στην επιδερμίδα σας τότε η λύση είναι μια! Άφθονο κονσίλερ στα σωστά όμως σημεία! Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν για την μαγεία αυτού του προϊόντος, αλλά λίγες γνωρίζουν το σωστό τρόπο και σημεία που θα φέρουν το τέλειο αποτέλεσμα!

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μια ενδυματολόγος του Instagram μάς χαρίζει ανοιξιάτικα tips

Τα ωραιότερα looks ομορφιάς των celebrities

Σχετικά άρθρα