Σεξουαλικά φετίχ: Η Χρυσή Βροχή και γιατί δεν πρέπει να βάλεις… αδιάβροχο!

Είναι πολύ πιθανό στις ατέρμονες αναζητήσεις στο πεδίο του σεξ να έχεις… πέσει επάνω στον όρο «golden shower» ή επί το ελληνικότερο… Χρυσή Βροχή. Εάν τότε δεν σου λύθηκε η απορία να σε ενημερώσουμε ότι η Χρυσή Βροχή με το όνομα δεν αφορά σε κάποιο χαμηλό βαρομετρικό ή κάποια αναμενόμενη καταιγίδα.

Αντίθετα, πρόκειται για ένα σεξουαλικό βίτσιο που έχει άμεση σχέση με το να ουρείς πάνω στον σύντροφό σου ή να ουρεί εκείνος επάνω σου ή (γιατί όχι) αυτό να γίνεται παράλληλα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το «χρυσή» προέρχεται από το χρώμα του… υγρού που φέρει τις αποχρώσεις του κίτρινου, ανάλογα και με την κατάσταση της υγείας μας, αλλά και τις διατροφικές μας συνήθειες.

Τι είναι η Χρυσή Βροχή

Αφού αναφερθήκαμε στον ορισμό της Χρυσής Βροχής (Golden Shower), ας επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί κάποτε να αποτελούσε κομμάτι μιας γενικότερης παρεκκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς (βλ. ανωμαλία), όμως πλέον αποτελεί κομμάτι της ερωτικής καθημερινότητας των ζευγαριών και μάλιστα με διάφορα και σημαντικά οφέλη για τη σχέση τους.

Πώς θα το κάνεις

Εφόσον επιθυμείς να ουρήσεις επάνω στον καλό σου, χαρίζοντάς του τα σωματικά υγρά σου, τότε καλό θα είναι να ξεκινήσετε με την κλασική στάση, όπου εσύ είσαι από πάνω του με ανοιχτά πόδια κι εκείνος ξαπλωμένος περιμένει με αγωνία το περιεχόμενό σου.

Αντίστοιχα, μπορεί να γίνει και το ανάποδο εφόσον εσύ επιθυμείς να δεχτείς τα υγρά του. Και στις δύο περιπτώσεις καλό θα είναι να έχετε στρώσει από κάτω έναν μουσαμά ή αδιάβροχο ύφασμα, ώστε να μην πλημμυρίσει το πάτωμα.

Εναλλακτικές στάσεις και προτάσεις

Εάν θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να πρωτοτυπήσεις με τον καλό σου, μπορείτε να επιλέξετε μια εναλλακτική στάση, όπου ταυτόχρονα και οι δύο ουρείτε ο ένας επάνω στον άλλο. Στην περίπτωση αυτή καλό θα είναι να προτιμήσετε το ντους, όπου και δεν υπάρχει φόβος να λερώσετε τον χώρο.

Στην περίπτωση αυτή, ο καλός σας όρθιος κι αυτός έρχεται πολύ κοντά σας, τόσο ώστε το πέος του να έρθει ακριβώς κάτω από το άνοιγμα του κόλπου σας. Με τον τρόπο αυτό ξεκινάτε και οι δύο να ουρείτε, οπότε δεν μένει κανένας από τους δύο παραπονεμένος!

Bonus tip: Εφόσον δυσκολεύεστε να ουρήσετε, καλό θα είναι να ερεθίσετε με το δάχτυλό σας τον κόλπο σας ώστε να κάνετε την ανάγκη σας επάνω στον σύντροφό σας.

Τα οφέλη του για τη σχέση

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με μαρτυρίες, η πρακτική της Χρυσής Βροχής (Golden Shower) φέρνει τα ζευγάρια πιο… κοντά αυξάνοντας την οικειότητα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Παράλληλα, είναι ένας νέος τρόπος για να ανανεώσετε τον ερωτισμό στη σχέση σας, καθώς – εάν κι εφόσον είναι στα γούστα και των δύο σας – μπορεί να αποτελέσει ένα τέλειο και άκρως ερεθιστικό προκαταρκτικό τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα, που θα σας κάνει να νιώσετε εκτός από υγρή και ερεθισμένη, έτοιμη για όλα!

Το παν είναι να υπάρχει φυσικά επικοινωνία μεταξύ σας, οπότε εάν κι εφόσον επιθυμείτε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία καλό θα είναι να το έχετε συζητήσει μεταξύ σας.

Χρηστική πληροφορία

Εάν πάλι, ένας από τους δυο σας είναι πιο ντροπαλός / ντροπαλή τότε ξεκινήστε με το να είστε παρούσες την ώρα που ο καλός σας κάνει την ανάγκη του. Μην διστάσετε να τον αφήσετε να σας βλέπει την ώρα που ουρείτε. Εάν η αίσθηση αυτή σας κάνει να ερεθιστείτε, τότε να ξέρετε ότι είστε σε πολύ καλό δρόμο.

Μην ξεχνάτε ότι για να γίνει αυτό, βλ. Χρυσή Βροχή, θα πρέπει και οι δύο να συναινείτε και κανείς δεν κάνει κάτι χωρίς τη θέλησή του.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Χρυσή βροχή»: Το φετίχ που καταργεί την ομπρέλα!

Σεξουαλικές διαστροφές: «Ο σύντροφός μου θέλει να πιω τα ούρα του… »

Σχετικά άρθρα