Αλέξης Γεωργούλης: Η φαντασίωσή του με διάσημη ηθοποιό που έγινε… πραγματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο τύποι σαν αυτόν θα μπορούσαν να έχουν τέτοια ιστορία να περιγράψουν. Μπορεί να μην κράτησε πολλή ώρα η περιγραφή, μπορεί να μην έκανε τη βασική αποκάλυψη, όμως δημιούργησε ίντριγκα. Ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε όλους στις ψυχαγωγικές εκπομπές να ξεψαχνίζουν το παρελθόν του όσον αφορά στις ερωτικές του σχέσεις.

Στην εκπομπή Στο Πουφ που παρουσιάζουν κατά καιρούς στο Youtube ο Λάμπρος Φισφής, ο Διονύσης Ατζαράκης και εσχάτως ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Ευρωβουλευτής, πλέον, και ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη γεμάτη μυστήριο.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει φαντασιωθεί ποτέ κάποια διάσημη Ελληνίδα, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε ότι όταν ξεκίνησε την υποκριτική, είχε μία γυναίκα ως φαντασίωση. Κι όχι μόνο αυτό. Αλλά μετά από λίγο καιρό η φαντασίωση έγινε πραγματικότητα. Ο Αλέξης δεν διευκρίνισε αν ήταν σχέση ή απλά κάτι περιστασιακό και φυσικά δεν αποκάλυψε το όνομα της.
«Όταν είχα μπει στη διαδικασία να δω τι γίνεται στο θέατρο και άρχισα να καταλήγω προς αυτόν το χώρο, είχα φαντασιωθεί μία – αλήθεια λέω, αλλά δε θα πω όνομα – που αφού πέρασαν τα χρόνια, έγινε πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Δείτε στο βίντεο από το 1:45 και μετά.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξης Γεωργούλης: Η συγκινητική ανάρτησή του με το… ταίρι του!

Ο Υποχθόνιος… εξηγεί στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει το «Mama» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλέξης Γεωργούλης: Στο σανίδι από τύχη, στην Αμερική για το παιχνίδι, στον έρωτα ακόμα και με θαυμάστρια

Αλέξης Γεωργούλης: «Έφτασα κοντά στον θάνατο» (βίντεο)

Αλέξης Γεωργούλης: Πόσα χρόνια έχει να κάνει σχέση;

 

 

Σχετικά άρθρα