Κατέρρευσε ο… Τζον Σνόου μετά το τέλος του Game of Thrones

Ο Τζον Σνόου ή αλλιώς Κιτ Χάρινγκτον ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς Game of Thrones που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες έπειτα από 8 χρόνια… Φαίνεται πως το τέλος της σειράς έπεσε… βαρύ στον Κιτ Χάρινγκτον και έτσι αποφάσισε από μόνος του να πάει για ένα διάστημα σε Κέντρο Αποκατάστασης, για να ηρεμήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Page Six, ο Κίτ Χάρινγκτον αποφάσισε να μείνει για λίγο καιρό σε ένα πολυτελές Κέντρο Αποκατάστασης για άγχος αλλά και αλκόολ, καθώς το τέλος του Game of Thrones «του στοίχισε πολύ» και χρειάζεται θεραπεία.

Είναι ήδη εδώ και ένα μήνα στο Κέντρο!

Το Page Six αναφέρει ότι ο Χάρινγκτον βρίσκεται στο Κέντρο εδώ και ένα μήνα περίπου, όπου και δέχεται ψυχολογική στήριξη, κάνει διαλογισμό και συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τα αρνητικά συναισθήματα.

Τι ανέφερε ένας φίλος του στο Page Six;

“Κατάλαβε ότι αυτό ήταν. Τελείωσε κάτι για το οποίο είχε δουλέψει σκληρά για τόσον καιρό”. Και έπειτα; Δεν ήξερε τι ερχόταν έπειτα, με αποτέλεσμα να αισθανθεί καταπονημένος από το στρες, την πίεση και το αλκόολ”.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Κιτ Χάρινγκτον ξεσπάθωσε κατά των επικριτών του φινάλε: «Να πάτε να γ…»

Πώς επηρέασε τον Κίτ Χάρινγκτον ο… θάνατος του Τζον Σνόου στο Game of Thrones;

Ο Κιτ Χάρινγκτον ή αλλιώς Τζον Σνόου: Πήρε τον ρόλο για μία μπουνιά που έφαγε στο μάτι και μέχρι τα έντεκα δεν ήξερε ολόκληρο το όνομα του!

 

Σχετικά άρθρα