Παραιτήθηκε η νταντά του μικρού Άρτσι! Τι έγινε με τη Μέγκαν Μαρκλ;

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η στυλίστρια της Μέγκαν Μαρκλ έφυγε τρέχοντας από το παλάτι. Ακολούθησε η παραίτηση της υπεύθυνης ασφαλείας και τώρα ήρθε η σειρά της νταντάς του μικρού Άρτσι για να τα βροντήξει και να φύγει.

Ο λόγος; Η Δούκισσα του Σάσεξ δεν την άφηνε να πλησιάσει το μωρό! Η Meghan θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο γύρω από τον γιο της. Δεν αφήνει κανέναν μόνο του με τον Archie και αγνοεί οποιαδήποτε βοήθεια, γράφουν τα ξένα Μέσα.

Δεν επιτρέπει σε καμία να ακουμπήσει τον μικρό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, The News International, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η οποία έχει προσλάβει τρεις νταντάδες, δεν επιτρέπει σε καμία να ακουμπήσει τον μικρό. Μία από αυτές δεν άντεξε την πίεση και υπέβαλε την παραίτησή της, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού.

Η μόνη που φαίνεται να εμπιστεύεται η Meghan είναι η μητέρα της, Doria. Λέγεται ότι «η Meghan θα αφήσει μόνο τη Doria να τον κρατήσει για ένα λεπτό, κυριολεκτικά τρέχει μέσα και έξω. Ακόμα κι όταν κάνει ντους. Βγαίνει γρήγορα και επιστρέφει στον γιο της».

Πηγή: star.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρίγκιπας Χάρι: Το… κακό αγόρι έγινε ο «κος Τέλειος» – Από τα έξαλλα πάρτι με τα ατελείωτα μεθύσια και τις γυμνές νύχτες στο Λας Βέγκας μέχρι το ειδύλλιο με τη Μέγκαν και τη γέννηση του Άρτσι 

Μέγκαν Μαρκλ: Ανάρτηση με… άρωμα Χόλιγουντ για τη Γιορτή της Μητέρας

Μέγκαν Μαρκλ: Η ατίθαση Δούκισσα με το «ζουμερό» ερωτικό παρελθόν που έκανε τον Χάρι… χαζομπαμπά και βαίνει στα χνάρια της Νταϊάνα

Η Μέγκαν Μαρκλ κι ο Πρίγκιπας Χάρι μάς παρουσιάζουν το μωρό τους (ΒΙΝΤΕΟ)

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Archie, το μωρό του Πρίγκιπα Χάρι

 

Σχετικά άρθρα