Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 30/5

Ρομαντισμός, διαίσθηση, ποιητικότητα, τρυφερότητα, αγαπησιάρικα μηνύματα και μπόλικες εξομολογήσεις έρχονται σήμερα, λόγω του Εξαγώνου Αφροδίτη-Ποσειδώνα! Οι τυχεροί είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου! Οι Μεταβλητοί ωστόσο του 2ου δεκαημέρου, να αποφύγουν ψέματα και εξιδανικεύσεις σήμερα, λόγω της κόντρας Ερμή-Ποσειδώνα!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας κουτσομπολιά, εξιδανικεύσεις και ψέματα, θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ώστε να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά και να τους πετύχεις! Χρησιμοποιείς το οξυδερκές μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας ανασφάλειες και δογματικές συμπεριφορές στις επαφές σου, θα καταφέρεις με το ιδιαίτερα ευνοϊκό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να καταφέρεις και να διορθώσεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και συναναστροφή, ιδίως επικοινωνιακά! Είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε οι άλλοι, έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία, για οποιαδήποτε λόγο!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας ψέματα, ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να εκπέμπεις λάμψη και ενέργεια, ώστε κανείς να μην μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου. Καταφέρνεις, λόγω συγκυριών, να έχεις ευκολίες στην καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου και να ηρεμήσεις ψυχολογικά από τα άγχη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και απογοητεύσεις λόγω ουτοπικής διάθεσης, η σημερινή είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε κάνει περιζήτητο, ξεχωριστό και ιδιαίτερα δημιουργικό! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνική δραστηριότητα!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και ψέματα στον φιλικό τομέα, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να απολαύσεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση, ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη εξέλιξη με μία ιστορία του παρελθόντος και ακόμα σε απασχολεί, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από την ανασφάλεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας απρόσεχτα λόγια και συμπεριφορές που σε εκθέτουν στο κοινωνικό σου περιβάλλον, θα καταφέρεις λόγω της επικοινωνιακής σου ικανότητας να γίνεις ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Χάρη στο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η ημέρα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις και μηνύματα!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα φίλε Ζυγέ, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας απροσεξίες και βιασύνες στις μετακινήσεις σου, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς όντως να εμπιστεύεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας την τάση σου, για καχυποψία και δογματικότητα, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να σε καθοδηγεί μόνο η καρδιά και να προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά να λάβεις κιόλας, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή! Οι πιθανότητες για την εκπλήρωση ενός ονείρου σου ή στόχου σου, είναι αυξημένες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας το θολό και ουτοπικό τοπίο, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, θα καταφέρεις τα εκμεταλλευτείς το ταυτόχρονο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που σου δίνει την δυνατότητα να ακολουθήσεις επιτυχημένα την διαίσθηση σου, σε ό,τι κίνηση κι αν κάνεις! Επιπλέον, η καθημερινότητα σου βελτιώνεται, τακτοποιείς εκκρεμότητες και ομορφαίνεις με ποικίλους τρόπους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας βιασύνες και λάθη απροσεξίας στην καθημερινότητα, σήμερα με το ταυτόχρονο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα κάνεις θετικές και ωφέλιμες αλλαγές και θα πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς, εδώ και καιρό! Έχεις όραμα και θέληση, χαρακτηριστικά που θα φέρουν γρήγορες και θετικές εξελίξεις σε κάθε τομέα της ζωής σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας έπαρση και υπερβολικές προσδοκίες, θα σε βοηθήσει το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, στην προσπάθεια σου για εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων και βελτίωση της εικόνας σου! Επιπλέον, είσαι πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τις πιο μεγάλες σου φιλοδοξίες!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και μπερδέματα σε σπίτι και οικογένεια, θα καταφέρεις με το ταυτόχρονο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να γίνεις ξανά αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και επικοινωνιακά ακαταμάχητος! Είσαι σαφώς πιο περιζήτητος και δημοφιλής σήμερα, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο! Η τύχη είναι φανερά με το μέρος σου και έτσι πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και όνειρα!

Σχετικά άρθρα