Αυτοκτονία 14χρονης: Η νέα καταγγελία μάνας – Υπάρχει κι άλλο θύμα;

Οι αποκαλύψεις που σχετίζονται με την αυτοκτονία της 14χρονης στον ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο και τον 43χρονο φερόμενο ως δράστη, δεν σταματούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τηλεοπτική εκπομπή του Star, ο εν λόγω άνδρας φαίνεται πως έρχεται αντιμέτωπος και με μια ακόμα καταγγελία μάνας. Όπως υποπτεύεται, και η δική της κόρη ενδεχομένως να έπεσε θύμα του κατηγορουμένου.

Μπορεί να υπάρχει κι άλλο θύμα

Ο ανακριτής έχει αναλάβει την υπόθεση και ερευνά τα νέα στοιχεία. Όπως αναφέρουν, η μητέρα πήγε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Πιστεύει πως η 15χρονη κόρη της ίσως είναι ένα από τα θύματά του καθώς σύχναζε στο ψιλικατζίδικο του 43χρονου.

Όταν πήγαινε εκεί, αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από την αυτοκτονία της 14χρονης και τη σύλληψή του, το παιδί της έχει αλλάξει δραματικά συμπεριφορά. Έχει κλειστεί στον εαυτό του και δείχνει φοβισμένο.

Μεθοδικός και με υπομονή – Πώς δρούσε

Πάντως, ο ίδιος αποκάλυψε πως τα κορίτσια τα γνώρισε μέσω της ανήλικης κόρης του καθώς ήταν φίλες της. Φρόντιζε να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και να μαθαίνει όποιο πρόβλημα αντιμετώπιζαν στα σπίτια τους. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο κορίτσια αντιμετώπιζαν προβλήματα και εντάσεις με τους γονείς τους και είχαν θέματα επικοινωνίας, κυρίως με τον πατέρα ή τον πατριό τους.

Έτσι, εκμεταλλευόμενος το πόσο ευάλωτα ήταν, τους φερόταν με τρυφερότητα και τα έκανε να πιστεύουν ότι μόνο εκείνος τα καταλαβαίνει και θέλει να τα βοηθήσει. Φέρεται, μάλιστα, να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε επισκεφθεί ψυχολόγο, στην οποία είχε αποκαλύψει ότι έχει ερωτική σχέση με μια ανήλικη.

Τους έδινε αντισυλληπτικά;

Παράλληλα, κατόπιν των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κατάστημα του 43χρονου, καρτέλες με αντισυλληπτικά χάπια. Όμως, εκείνος ισχυρίστηκε ότι είναι της συζύγου του, αν και οι αρμόδιοι θεωρούν βέβαιο ότι έδινε τα αντισυλληπτικά στις ανήλικες προκειμένου να έχουν ερωτικές επαφές.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυτοκτονία 14χρονης: Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη

Αυτοκτονία 14χρονης: Η θλιβερή ιστορία της ανήλικης που έπεσε στις ράγες – Η σεξουαλική κακοποίηση, η καταγγελία της μάνας και η αποκάλυψη από τον πατριό 

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Ποιους «καίει» στο σημείωμα ο αυτόχειρας;

Αυτοκτονία και παιδικά τραύματα: Ποτέ δεν θυμάμαι να με αγκάλιασαν οι γονείς μου

Νεκρή κοπέλα στου Παπάγου: Αυτοκτονία, ατύχημα ή δολοφονία;

Σχετικά άρθρα