«Διαζύγιο» ΣΚΑΙ με Ατζούν Ιλιτζαλί; – Με ποια κανάλια συζητά ο Τούρκος παραγωγός;

Βάση φαίνεται να έχουν οι πληροφορίες που διακινούνται τα τελευταία 24ωρα και θέλουν τον Τούρκο καναλάρχη Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει τριβές με την διοίκηση του ΣΚΑΙ όσον αφορά στη συνέχιση της συνεργασίας της την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Φήμες που δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται

Αν και προς ώρας από το κανάλι δεν επιβεβαιώνεται ούτε όμως και διαψεύδεται τίποτα οι διαφωνίες  που φαίνεται πως έχουν προκύψει δεν αφορούν οικονομικά ζητήματα αλλά τον χρόνο που είναι διατεθειμένος να δώσει ο ΣΚΑΙ στην προβολή των προγραμμάτων της Acun Μedya με δεδομένο πως τη νέα σεζόν το κανάλι κάνει άνοιγμα σε άλλες τυπολογίες ψυχαγωγικού προγράμματος με δύο νέα τηλεπαιχνίδια και αιχμή του δόρατος την ελληνική μυθοπλασία.

«Αγκάθι» το Survivor

Αγκάθι φαίνεται πως είναι και το «Survivor» καθώς από το Φάληρο χωρίς να αποκλείουν έναν ακόμη κύκλο του ριάλιτι δεν θέλουν από τώρα να δεσμευτούν για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου. Η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί  ως ενδεχόμενο. Την ίδια στιγμή από καμία πηγή του ΑΝΤ1 δεν επιβεβαιώνεται προσέγγιση με τον Τούρκο παραγωγό και καναλάρχη.

https://www.instagram.com/p/ByBMTgclsMT/?utm_source=ig_web_copy_link

Συζητήσεις με άλλα κανάλια

Ωστόσο υπάρχει το δεδομένο του παρελθόντος και αυτό είναι δύο προσεγγίσεις που είχε παλαιότερα ο Ατζούν με το κανάλι του Αμαρουσίου. Η πρώτη την περίοδο που o Τούρκος παραγωγός εξασφάλισε τα δικαιώματα του «The Voice» για την Ελλάδα. Τότε τα παραχωρούσε μόνο πακέτο μαζί με το «Survivor» και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην προχωρήσει αγοράζοντας το «Rising Star».

Η δεύτερη το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς όταν αρχικά ο Ατζούν έκλεισε συμφωνία με το Star ωστόσο τα δεδομένα που δημιούργησε ο ακυρωθέντας διαγωνισμός αδειών στα τέλη Αυγούστου του 2016 (είχαν μείνει εκτός Alpha και Star) οδήγησαν στην ακύρωση αυτής της συμφωνίας με τον εξ’ Ανατολάς καναλάρχη να μιλά με ΑΝΤ1, Οne και ΣΚΑΙ καταλήγοντας τελικά σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Όσον αφορά στη συνέχιση ή μη αυτής της συνεργασίας το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Κόβεται» το Survivor Πανόραμα – Νέος ρόλος για την Μπάγια Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΙ

Πόσο πιθανό είναι να «κοπεί» το Survivor λόγω χαμηλής τηλεθέασης;

Γιώργος Χρανιώτης: Έκανε σεξ στο Survivor; (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σχετικά άρθρα