Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω κλάψει για γυναίκες»…

Είναι πολύ λίγες οι φορές που του δόθηκε το πάτημα για να μιλήσει με την ψυχή και το μυαλό του κι όχι με το σώμα του. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι η τηλεόραση είναι σεξιστική ως προς τη γυναίκα, αλλά και ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν έχει βιώσει διαφορετική αντιμετώπιση απ΄αυτή που θα είχε μια αντίστοιχα εντυπωσιακή γυναίκα.

Είναι σαφώς δύσκολο να ξεφύγει κανείς από την εξωτερική του εμφάνιση. Όχι μόνο γιατί για ένα διάστημα κι ο ίδιος την προέβαλλε, αλλά γιατί δεν είναι και το πιο σύνηθες να βλέπεις έναν άνθρωπο 44 ετών να έχει αυτό το σώμα. Πραγματικά αψεγάδιαστος εξωτερικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Τα εσωτερικά ψεγάδια του Γιάννη Σπαλιάρα

Εσωτερικά όμως νιώθει κι ο ίδιος τα ψεγάδια του. Ένα απ΄αυτά του προκαλεί στενοχώρια. Ο Σπαλιάρας εξήγησε πως μπορεί να δείχνει χαρούμενος, όμως τα βράδια σκέφτεται αρκετά το κομμάτι της δέσμευσης που του λείπει και της μοναξιάς που δεν του λείπει.

Μιλώντας στην εκπομπή της Μενεγάκη αναφέρθηκε σε πολλά χωρίς να το παίξει δήθεν ταπεινός. Ήταν αληθινός αν μη τι άλλο.

«Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με το σώμα μου και με το πώς θα βγω στην παραλία. Γυμνάζομαι από μικρό παιδί, μεγάλωσα μέσα στον αθλητισμό. Όταν κοιτάω στον καθρέφτη, μου αρέσει αυτό που βλέπω. Τα έχω καλά με τη ματαιοδοξία μου! Είμαι σε καλή κατάσταση για την ηλικία μου. Έκλεισα τα 44 και ο χρόνος μου έχει φερθεί καλά! Δίνω την εντύπωση ότι είμαι μες στην καλή χαρά, αλλά όταν γυρνάω σπίτι το βράδυ είμαι μόνος και με στεναχωρεί!

Πολλές φορές επιλέγουμε λάθος ανθρώπους ή ερωτευόμαστε χωρίς ανταπόκριση.

Έχω κλάψει 2 – 3 φορές για γυναίκα και έχω βιώσει επώδυνους χωρισμούς. Ε ναι, κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας! Δεν είναι επιλογή μου να είμαι μόνος μου, θα ήθελα να έχω κάποια σύντροφο, αλλά δεν προέκυψε! Πολλές φορές επιλέγουμε λάθος ανθρώπους ή ερωτευόμαστε χωρίς ανταπόκριση.

Είναι δύσκολο να πείσω μια κοπέλα για τα συναισθήματα μου, γιατί με αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Σίγουρα φταίω κι εγώ για όλο αυτό, αλλά νομίζω ότι όποιος με γνωρίσει καταλαβαίνει τι άνθρωπος είμαι. Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανική σύντροφος, γενικά κάθε φορά εγώ ερωτεύομαι αλλά πράγματα σε μία κοπέλα.

Πολλοί με προσεγγίζουν για να πάρουν κάτι από μένα. Λόγω της αναγνωσιμότητας μου! Αυτό με κάνει πιο επιφυλακτικό! Πέρα από το σώμα μου, το δυνατό μου σημείο είναι το χιούμορ! Μου αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες , που δεν είναι δήθεν και έχουν στόχο. Αισθάνομαι ότι αρέσω στο γυναικείο φύλο. Δεν ψάχνω μια γυναίκα σαν τη μαμά μου, αλλά θα ήθελα η σύντροφος μου να έχει κάποια στοιχεία της.

Οι γονείς του

Η μητέρα μου είναι πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος και πολύ δοτική. Από τη μέρα που έφυγε ο πατέρας μου είμαι πιο ευαίσθητος σε θέματα υγείας και οικογένειας. Συγκινούμαι πιο εύκολα και έχω γίνει πιο υπερπροστατευτικός με τη μητέρα μου.

Ήταν ακούραστος ο πατέρας μου και έδινε τα πάντα για την οικογένεια του. Αν κάνω παιδιά και προσφέρω τα μισά από αυτά που μου έχουν δώσει οι γονείς μου, θα είμαι ικανοποιημένος. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και τα τελευταία 3 – 4 χρόνια αισθάνομαι πιο έντονα ότι θέλω να κάνω οικογένεια. Η μητέρα μου, όχι απλά με πιέζει, αλλά με εκβιάζει για να παντρευτώ!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=uWa-9cSlNxo

Πηγή: eleftherostypos.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Γιατί δεν κάνει πλέον πολύ σεξ;

Γιάννης Σπαλιάρας: Ο εκνευρισμός του όταν τον ρώτησαν για τις 4000 γυναίκες

Γ. Σπαλιάρας: Στο παρελθόν σύντροφός μου έχει μείνει έγκυος

Επίθεση με αυγά δέχτηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Γιάννης Σπαλιάρας: Από το Survivor ή από το Nomads πήρε τα περισσότερα χρήματα;

 

Σχετικά άρθρα