Game of Thrones: Τι ζώδιο είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας;

Εσύ ξέρεις τι ζώδιο είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από την πετυχημένη σειρά «Game of Thrones»;

Η Βασίλισσα Cersei είναι Λέων; Ο Tywin Lannister μήπως είναι Σκορπιός; Ποιο είναι το ζώδιο του Jon Snow; Παρακάτω θα δεις τι ζωδιακά χαρακτηριστικά έχει ο αγαπημένος σου χαρακτήρας και πού ανήκει.

Arya Stark – Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

https://www.instagram.com/p/ByJCDTZHD_o/

Η Arya Stark αποτελεί το πρώτο ζώδιο, τον Κριό. Όπως το ζώδιο της, έτσι και η Arya είναι ένας άγριος πολεμιστής που ορμάει στη μάχη και απολαμβάνει έναν καλό αγώνα. Eίναι περιπετειώδης, έξυπνος, πεισματάρης, παρορμητικός. Oι γυναίκες Κριοί εκπέμπουν ενέργεια «αγοροκόριτσου». Η επιθυμία της Arya να μάθει πώς να πολεμήσει. Η αφοσίωσή της στην οικογένεια και τους φίλους της. Το μίσος της για όλα τα «κοριτσίστικα» πράγματα. Η μεταμφίεση της σε αγόρι. Τα ταξίδια σε όλο το Westeros. Την κάνουν το τέλειο δείγμα για το πρώτο ζώδιο του κύκλου.

Tyrion Lannister – Ταύρος (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

https://www.instagram.com/p/ByI7QLAJfCE/

Ο Tyrion Lannister αντιπροσωπεύει την πεισματάρικη φύση του Ταύρου. Έχει γρήγορο πνεύμα, έντονο μυαλό, αγάπη για την τέχνη και την ομορφιά. Ταυτόχρονα είναι ζηλιάρης και κτητικός. Παρατηρήστε πώς ο ίδιος διαπραγματεύεται. Χρησιμοποίησε την ευφυΐα του για να σώσει το βασίλειο από το να λεηλατηθεί από τον Stannis Baratheon. Ήταν ένα άξιο «Χέρι του Βασιλιά». Ωστόσο, η αδυναμία του στις όμορφες παρουσίες τον βάζει συχνά σε μπελάδες. Επίσης, όπως οι περισσότεροι Ταύροι, είναι εξαιρετικά κλειστός, και σχεδόν ποτέ δεν αφήνει κανέναν να καταλάβει τι νιώθει.

Margaery Tyrell – Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

https://www.instagram.com/p/ByGu5flop82/

Οι Δίδυμοι έχουν συχνά κατηγορηθεί ότι έχουν δύο όψεις, εξαιτίας της διπλής προσωπικότητάς τους. Και αυτό περιγράφει τέλεια την Margaery. Ενώ ο βασιλιάς Joffrey δεν γνωρίζει καν ότι αυτός είναι που χειραγωγείται, είναι σαφές στη μητέρα του, βασίλισσα Cersei, ότι η όμορφη Tyrell παίζει ένα έξυπνο παιχνίδι στρατηγικής. Στόχος της να προωθήσει τον εαυτό της και την οικογένειά της προς τον Iron Throne. Όπως πολλοί Δίδυμοι, η Margaery έχει «το δώρο της πολυλογίας». Μπορεί να γοητεύσει από τον ίδιο τον βασιλιά έως και τους αγρότες. Αλλά είναι απίστευτα γενναιόδωρη προς τους λιγότερο τυχερούς από εκείνη. Είναι εξαιρετική χαμαιλέων και απίστευτα έξυπνη.

Catelyn Tully Stark – Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

https://www.instagram.com/p/k-Vh6JJ3TL/

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για τα μητρικά τους ένστικτα και η Catelyn Tully Stark είναι ο τέλειος εκπρόσωπος του είδους. Για την ακρίβεια, το μότο του οίκου Tully είναι «Οικογένεια, Καθήκον, Τιμή», το οποίο συμπίπτει με την φροντίδα και τη φύση των περισσότερων Καρκίνων. Από την άλλη πλευρά, είναι ευμετάβλητη, ζηλιάρα και ανασφαλής. Ειδικά προς τον Jon Snow. Ως νόθος γιος του συζύγου της αποτελεί απειλή για την κληρονομιά των παιδιών της. Ενώ η Catelyn, όπως και πολλοί Καρκίνοι, είναι προστατευτική προς εκείνους που αγαπά, είναι σε θέση να γίνει εξαιρετικά δυσάρεστη προς εκείνους που δεν συμπαθεί.

Cersei Lannister – Λέων (23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου)

https://www.instagram.com/p/ByI4X88iwV5/

Η βασίλισσα του οίκου Lannister είναι ένας θηλυκός Λέοντας. Η Cersei ποθεί τη δύναμη και την προσοχή, ακριβώς όπως κάνουν πολλές γυναίκες Λέων. Οι λιονταρίσιες ιδιότητές της περιλαμβάνουν αγάπη για τη δύναμη και την εξουσία, ζήλια προς όποιους αντιλαμβάνεται ως ανταγωνιστές (όπως την Margaery), ευφυΐα, γενναιοδωρία με εκείνους που αγαπά, και υπερηφάνεια για την οικογένειά της. Όπως οι περισσότεροι Λέοντες, η Cersei μισεί να είναι μόνη. Ενώ είναι δοσμένη στον δίδυμο αδελφό της, Jaime, και τα τρία παιδιά της, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα νύχια της για να κατατροπώσει οποιονδήποτε απειλήσει τους αγαπημένους της ή την προσωπική της φιλοδοξία.

Petyr Baelish – Παρθένος (22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

https://www.instagram.com/p/ByItuqpo_DC/

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την πρακτικότητα και την επιμέλεια τους. Δεν υπάρχει κανένας άλλος στο συμβούλιο στο «King’s Landing» που να είναι περισσότερο πρακτικός και επιμελής από ότι ο Petyr. Είναι γνωστός για την ικανότητα του να βγάζει χρήματα από οπουδήποτε. Εκτός του να κατέχει θέση συμβούλου, διαθέτει επίσης μερικούς οίκους ανοχής στην πόλη και έχει και αρκετούς κατασκόπους στις υπηρεσίες του. Όπως πολλοί Παρθένοι, ο «Littlefinger» κρύβει πάντα τα αληθινά του συναισθήματα. Χρησιμοποιεί την εξουσία του για να παρατηρεί τους άλλους ώστε να μπορεί να παίζει μαζί τους το «παιχνίδι του θρόνου». Άλλα χαρακτηριστικά του Παρθένου που έχει ο Littlefinger είναι η αναλυτική ευστροφία, η ευφυΐα, και μια εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ned Stark – Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

https://www.instagram.com/p/ByBHpdcIP5C/

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας, και αυτό είναι κάτι που είχε πάντα ο Ned Stark. Όταν το υπόλοιπο Συμβούλιο ζήτησε το θάνατο της Daenerys Targaryen στον πρώτο κύκλο, ο ίδιος επέμενε στις απόψεις και τα ιδανικά του, και ήταν ο μόνος που μίλησε εναντίον του βασιλιά! Οι Ζυγοί είναι φυσικά πολύ ευγενικοί και ανέχονται πολλά ελαττώματα των φίλων τους, που συχνά είναι εις βάρος τους. Είναι πεισματικά προσκολλημένοι στα ιδανικά τους και για την αμφισβήτηση της Βασίλισσας Cersei, ο Ned έχασε τη ζωή του και όρισε την πορεία του οίκου του. Ωστόσο, όπως και οι περισσότεροι Ζυγοί, ο Ned μισούσε τις ακραίες καταστάσεις και την πολιτική, ήταν ένας έντιμος άνθρωπος που έλεγε πάντα την αλήθεια, και ήταν σεβαστός για την ακεραιότητά του, ακόμη και αν αυτό οδήγησε στην πτώση του.

Tywin Lannister – Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

https://www.instagram.com/p/ByIz59shDBX/

Οι φήμες αφθονούν σχετικά με το πώς θα πρέπει να διαχειριστείς ένα Σκορπιό, και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Twyin Lannister είναι ένα τέλειο παράδειγμα του συγκεκριμένου ζωδίου. Εξάλλου μην ξεχνάμε το μότο «οι Lannister πληρώνουν πάντα τα χρέη τους». Όπως οι περισσότεροι Σκορπιοί, ο Tywin είναι μυστικοπαθής, ψυχαναγκαστικός και έχει μια πολύ δυσάρεστη ιδιοσυγκρασία. Κοιτάξτε πώς έκανε το παν για να σώσει το γιο του Jaime και πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει με σκληρότητα τόσο την Cersei αλλά και τον Tyrion. Ο Σκορπιός είναι επίσης γνωστός για το διαπεραστικό του βλέμμα, που σε κάνει να νιώθεις σαν να έχει εκτεθεί η ψυχή σου, και ο Tywin έχει αυτό το χαρακτηριστικό βλέμμα.

Daenerys Targaryen – Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου)

https://www.instagram.com/p/ByJA45xIZOD/

Οι Τοξότες είναι περισσότερο γνωστοί για την λατρεία τους για τα ταξίδια και την περιπλάνηση, και η Daenerys Targaryen ήταν πάντα σε κίνηση. Σαν παιδί, η ίδια και ο αδελφός της Viserys αναγκάστηκαν να αποφύγουν τους μισθοφόρους του βασιλιά Robert Baratheon, οι οποίοι ήθελαν όσο τίποτα να δουν και τον τελευταίο Targaryen να καταστρέφεται. Ως νεαρή κοπέλα, παντρεύτηκε τον Khal Drogo των Dothraki, των οποίων ο πολιτισμός είναι εντελώς νομαδικός. Τώρα ως Khaleesi κινείται προς το Westeros με το στρατό της -από άσπιλους- καθώς και με τους δράκους της, προκειμένου να αναλάβει εκ νέου τον θρόνο της οικογένειάς της. Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, και είναι ταιριαστό ότι η Dany ενσωματώνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Εξάλλου το σύνθημα του οίκου της είναι το «Φωτιά και Αίμα». Όπως οι περισσότεροι Τοξότες, η Dany είναι φιλελεύθερη, ειλικρινής, ιδεαλίστρια και με πάθος για τη δικαιοσύνη. Εκείνη απελευθέρωσε τους άσπιλους και στην συνέχεια κέρδισε την εμπιστοσύνη και την υποταγή τους με ισχυρότερα μέσα από το μαστίγιο. Από την άλλη πλευρά, η Dany όπως και οι άλλοι Τοξότες είναι ανήσυχοι, έχουν ανήσυχο ταπεραμέντο και μπορεί να είναι πολύ παρορμητικοί.

Gendry Waters – Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

https://www.instagram.com/p/BxsdZKancBX/

Οι Αιγόκεροι είναι σκληρά εργαζόμενοι, ανεξάρτητοι και πεισματάρηδες σαν μουλάρια. Ο Gendry Waters, ο νόθος γιος του βασιλιά Robert Baratheon αλλά και καλός φίλος της Arya Stark, έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ήταν πρόθυμος να υψώσει το ανάστημά του και να πολεμήσει όταν δεχτήκαν επίθεση στον πρώτο κύκλο, παρ’ όλο που ήταν ένα αφοσιωμένος σιδεράς του οποίου ο αφέντης ήταν συνέχεια μεθυσμένος. Ο Gendry κάνει κάθε παραγγελία και εργασία μόνος του. Οι Αιγόκεροι είναι υπομονετικοί και επίμονοι, πράγμα που εξηγεί γιατί ο Gendry είχε κολλήσει στο παλιό σιδηρουργείο. Εάν μπορούσε να αποκτήσει αρκετή εμπειρία και την εμπιστοσύνη του δασκάλου του, τότε ίσως είχε μια μέρα ένα δικό του σιδηρουργείο. Ενώ οι Αιγόκεροι μπορεί συχνά να είναι άκαμπτοι και απαιτούν ειλικρίνεια, όπωςο Gendry με την φίλη του Arya, όταν ο Αιγόκερως σας εμπιστευτεί, θα κάνει τα πάντα για εσάς.

Bran Stark – Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

https://www.instagram.com/p/ByHdlCBirzV/

Ο Bran είναι ο τέλειος αντιπρόσωπος του ζωδίου του Υδροχόου, γιατί πάνω απ ‘όλα εκτιμά την ανεξαρτησία και την διάθεση για βοήθεια. Οι Υδροχόοι ανοίγονται στην αλήθεια και συχνά επιθυμούν να κατανοήσουν το μυστήριο της ζωής. Όταν μετά τα όνειρα με τους λύκους άρχισε να εμφανίζεται και το κοράκι με τα τρία μάτια, ο Μπραν και οι φίλοι του ξεκίνησαν την αναζήτηση για να ανακαλύψουν την αιτία αυτών των ονείρων, και το ποιος του τα στέλνει. Ο Bran είναι επίσης συμπονετικός προς τον Hodor και την άγρια φύση του στην αιχμαλωσία, καθώς και στην Osha. Πλέον, και παρά το γεγονός ότι είναι ανάπηρος, ο ίδιος επιμένει στην ανεξαρτησία του και αρνείται να αφήσει κανέναν να τον λυπηθεί. Όπως και οι περισσότεροι Υδροχόοι, είναι πιστός στους φίλους και την οικογένειά του, αλλά μπορεί να είναι και λίγο απρόβλεπτος κατά καιρούς.

Jon Snow – Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

https://www.instagram.com/p/ByIbcmDpCay/

Οι άνδρες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, μπορεί να είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι. Παρά τα μαθήματα της ξιφασκίας και της τέχνης του πολέμου, αλλά και την θητεία του στην «Νυχτερινή Φρουρά», ο Jon Snow είναι ευαίσθητος στις ανάγκες των άλλων. Σταμάτησε τους υπόλοιπους από το να βασανίζουν τον Sam Tarly, υπερασπίστηκε τον Alliser Thorn, και έσωσε τη ζωή της Ygritte. Ένα από τα μειονεκτήματα των Ιχθύων είναι ότι ονειρεύονται πάρα πολύ, και συχνά απογοητεύονται όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουν ονειρευτεί. Ο Jon Snow κατάλαβε γρήγορα ότι η θητεία του στην «Νυχτερινή Φρουρά» δεν θα ήταν όπως την είχε φανταστεί, αλλά έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Όπως και οι περισσότεροι Ιχθείς, ο Jon είναι διαισθητικός, ειδικά όταν αφορά τον Ghost, (τον λευκό ανταρόλυκο) και είναι δημοφιλής μεταξύ των φίλων του.

Πηγή: www.starsecrets.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ζώδια και… Χάρι Πότερ: Ποιος χαρακτήρας είναι το άλλο σου μισό σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Πώς συμπεριφέρονται οι κυρίες του ζωδιακού στο σούπερ μάρκετ;

Τι κάνει τα ζώδια αμήχανα και να αισθάνονται ντροπή

Ζώδια και Ταξίδια: Με ποια ζώδια μπορείς να ταξιδέψεις το καλοκαίρι;

Λογική ή Συναίσθημα; Πώς λειτουργούν στον Έρωτα τα Ζώδια;

Τρία πράγματα που κάνουν τα ζώδια να περνούν ωραία!

Σχετικά άρθρα