Ο «απόλυτος» οδηγός για το μέγεθος πέους – Είναι μεγάλο ή… μικρό;

Ποιότητα ή ποσότητα; Η αλήθεια είναι πως η ερώτηση που αφορά στο μέγεθος πέους ίσως και να μην απαντηθεί ποτέ. Γιατί πολύ απλά ο καθένας είχε, έχει και θα έχει τη δική του άποψη.

Καλό θα είναι οι άντρες να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλό τους πως- στην πλειονότητα των φορών- δεν είναι ο ένας και μοναδικός, όσο και αν θα ήθελαν να ακούσουν πως ικανοποίησαν πλήρως την κάθε σύντροφό τους. Ίσως και σε βαθμό που δεν το έχει κάνει άλλος κανείς στο ερωτικό παρελθόν τους.

Τελικά μετρά η ποιότητα ή η ποσότητα;

Πάντως, η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση και το αν θα απαντηθεί ποτέ δεν έγκειται μόνο στο γεγονός πως το ανδρικό φύλο δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την πικρή αλήθεια. Πιθανόν και οι γυναίκες, μιας και είναι χαρακτηριστικό τους, να μην ξέρουν τι από τα δύο προτιμούν.

Το σίγουρο είναι όμως πως το πέος του άνδρα είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή… τεράστιο ανάλογα με τα εκατοστά του. Πάντως, αν ανήκει στην τελευταία κατηγορία, προσοχή γιατί δεν αιματώνεται επαρκώς.

Είναι μεγάλο ή… μικρό;

Είναι μικρό, αν είναι από 6 μέχρι 7 ίντσες σε μήκος, δηλαδή 15,24 έως 17,78 εκατοστά και 1,7 ίντσες μέχρι 3, δηλαδή 4,3 ως 7,6 εκατοστά σε πάχος.

Είναι μεσαίο, αν είναι από 7 μέχρι 7,9 ίντσες σε μήκος, δηλαδή 17,78 έως 20 εκατοστά και 2 ίντσες μέχρι 2,13, δηλαδή 5 ως 5,41 εκατοστά σε πάχος.

Είναι μεγάλο, αν είναι πάνω από 8 ίντσες σε μήκος, δηλαδή άνω των 20 εκατοστών και 2,13 ίντσες μέχρι 2,3, δηλαδή 5,41 ως 6 εκατοστά σε πάχος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το esquire, ξένη εταιρία με προφυλακτικά έχει μετρητή με 60 μεγέθη για να μπορέσεις να διαλέξεις το πιο ιδανικό και ταιριαστό προϊόν.

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος πέους;

Πάνω από 2.000 άντρες και γυναίκες από Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Αυστρία και άλλες χώρες ρωτήθηκαν ποιο πιστεύουν ότι είναι το ιδανικό μέγεθος πέους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άντρες ήταν πιο «γενναιόδωροι» στις εκτιμήσεις τους από τις γυναίκες, αν και η διαφορά ήταν μικρή. Το ανδρικό φύλο το ορίζει στα 16,6 εκατοστά και το γυναικείο στα 15,8.

Πηγή: esquire

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μέγεθος προφυλακτικού: Ποιο είναι το κατάλληλο για τον σύντροφό σου 

Αυνανισμός στην περίοδο: Τι να κάνεις για να έρθεις σε οργασμό

Τι πρέπει να κάνεις αν σπάσει το προφυλακτικό στο σεξ

Το ομαδικό σεξ και οι κανόνες του!

Προφυλακτικό στο σεξ: Γιατί ΔΕΝ πρέπει να το ξεχνάς

Σχετικά άρθρα