Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρνε η Άβα Γαλανοπούλου στις σειρές του MEGA!

Είναι γνωστό και το έχει αναφέρει στο παρελθόν η Άβα Γαλανοπούλου ότι έβγαλε αρκετά λεφτά από τις σειρές που πρωταγωνίστησε. Το 50-50 και οι Λατρεμένοι Γείτονες ειδικά, ήταν δύο σειρές στο οικονομικό ζενίθ της διαφήμισης στην τηλεόραση. Και το Mega είχε σαφώς τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την πίτα.

Είναι χαρακτηριστικό το τεράστιο ποσό που έχασε από πρώην σύντροφό της που την οδήγησε στην απελπισία και την κατάθλιψη, σε βαθμό να χάσει απότομα πολλά κιλά.

Πολλοί είχαμε ξαφνιαστεί με τα ποσά που ανέφερε. Αν δει κανείς όμως τι μισθό έπαιρνε για κάθε επεισόδιο, τότε αντιλαμβάνεται ότι η Άβα Γαλανοπούλου έκανε μια περιουσία. Στη συνέντευξη της στην εκπομπή της Γερμανού και στον Κώστα Τσούρο κάνει λόγο για 4.500 ευρώ το επεισόδιο την πρώτη χρονιά στους Λατρεμένους Γείτονες. Ένα ποσό που πήγε στα 6.500 στη δεύτερη σεζόν.

«Βέβαια και βγάλαμε πολλά λεφτά από τα σίριαλ. Στους “Λατρεμένους γείτονες”, την πρώτη χρονιά, έπαιρνα 4.500 ευρώ το επεισόδιο. Και μετά μου είπαν από μόνοι τους ότι είμαι πολύ ριγμένη γιατί ερχόμουν από το 50-50 και μου το έκαναν 6.500 ευρώ. Εγώ δεν πήρα και από τα πολύ ψηλά, άλλοι έπαιρναν 15.000 ευρώ το επεισόδιο».

Αν τα βάλει κανείς κάτω, για μια σειρά με 32-33 επεισόδια τη σεζόν, μιλάμε για ένα ποσό κοντά στα 140 χιλιάρικα τον πρώτο χρόνο και περίπου 200.000 στη δεύτερη. Και δεν ήταν από τις υψηλόμισθες. Φανταστείτε ο Φιλιππίδης και ο Χαϊκάλης τι θα πήραν από το 50-50 που ήταν τα μεγάλα ονόματα της σειράς.

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=BxARaRfR23Y

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Άβα Γαλανοπούλου: «Το έγκλημά μου ήταν ότι ερωτεύτηκα και αυτό το πλήρωσα ακριβά»!

Δικαιώθηκε η Άβα Γαλανοπούλου – 6 χρόνια φυλάκιση για τον πρώην σύντροφό της

Συγκλονισμένη η Άβα Γαλανοπούλου: «Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και στη Θεία δίκη. Το χρωστάω σε όλους όσους έχω διαλύσει»!

 

 

Σχετικά άρθρα