Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/06

Σήμερα πραγματοποιείται μία άκρως ερωτική αστρολογική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που βρίσκονται σε Τρίγωνο! Η μέρα επιφυλάσσει οικονομικές λύσεις και μεγάλη ερωτική εύνοια! Επιπλέον η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ανοίγει δρόμους για πετυχημένες επαφές και μετακινήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και μπορείς να αναμένεις πως θα επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες! Επικοινωνείς πλέον καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Έχεις πια την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινή σου επικοινωνία με τους γύρω σου! Επιπλέον το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σου δίνει σιγουριά και σταθερότητα στις υποθέσεις σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, σε ωθεί ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με κάθε τρόπο και μάλιστα, επαναλαμβανόμενα! Η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται και όλα θα πάνε όπως θες, αρκεί να μην είσαι απόλυτος και πεισματάρης στις απόψεις σου, στις συναναστροφές σου με τους άλλους! Άλλωστε με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να εκπληρώσεις επιθυμίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά φυσικά τον πρωταγωνιστή της μέρας! Όλη σου η προσοχή είναι τώρα επάνω στους στόχους σου και στον τρόπο που θα τους εκπληρώσεις! Η σημερινή ημέρα, σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σπουδαία αρχή στη ζωή σου, ώστε να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι να κάνεις! Παράλληλα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, εκμεταλλεύεσαι αποτελεσματικά την διαίσθηση σου και ηρεμείς ψυχολογικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο των Διδύμων, σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τον εαυτό σου, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να ακολουθήσεις την καρδιά και την διαίσθηση σου και να προτιμήσεις μόνο την συντροφιά αυτών των προσώπων, που αγαπάς και πραγματικά εμπιστεύεσαι! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα σου φέρει μάλιστα νέα και ξαφνικές ειδήσεις που σε εξυπηρετούν, προκειμένου να βρεις λύσεις, να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να ηρεμήσεις!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο των Διδύμων, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και σε ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό και να απολαύσεις νέες γνωριμίες, διασκεδάσεις, φιλικές συναναστροφές και στιγμές ομαδικότητας και συνεργασίας! Επιπλέον, θα έχεις πολλές δυνατότητες να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα! Επιπλέον, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο των Διδύμων, να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, ώστε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα, ανοίγοντας νέες ουσιαστικές πόρτες και καινούργιες προοπτικές στην ζωή σου! Έχεις πια την δυνατότητα να κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου! Ταυτόχρονα το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σου υπενθυμίζει πως η τύχη, δεν σταματά να είναι στιγμή με το μέρος σου!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η τύχη έρχεται, με την Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και θετική για σένα! Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα κάθε είδους, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις και να περάσεις υπέροχα! Μην ξεχάσεις να εκμεταλλευτείς την αυξημένη διορατικότητα σου, λόγω του Τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους, κάνει τις συνθήκες, απόλυτα ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής επιρροής του λόγου σου και των ρητορικών σου ταλέντων! Επιπλέον, είναι η ιδανική ημέρα, να ανανεωθείς, να ενδυναμωθείς και να αναγεννηθείς συναισθηματικά. Επίσης το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι απόλυτα ευνοϊκό για σένα, αφού θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, απορρίπτοντας τις τοξικές και αυτές που δεν σου αξίζουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σχέδια, νομικά ζητήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων και επίλυση διαφωνιών και παρεξηγήσεων! Ετοιμάσου, για κάποιες θετικές και σημαντικές αλλαγές τώρα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Σήμερα είναι επίσης, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, είναι η ιδανική στιγμή για αλλαγές στην εμφάνιση σου, που θα εντυπωσιάσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω της Νέας Σελήνης στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη, να ασχοληθείς με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να εντάξεις στη ζωή σου την άσκηση, να οργανωθείς και να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου και γενικά διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα πλέον την καθημερινότητα σου! Μην ξεχνάς, πως το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει και πολλές στιγμές διασκέδασης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, με την νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων, ετοιμάσου να καλοπεράσεις! Άπειρες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο, να αφεθείς σε απολαύσεις που σε ευχαριστούν, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις την υπεροχή σου και να χορτάσεις θαυμασμό των γύρω σου! Επιπλέον, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα, θα σου δώσει την λύση, για ένα παρελθοντικό ζήτημα, που ακόμα σε απασχολεί!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, είναι ιδανική, για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις σκοπό να προχωρήσεις σε κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και στο σπίτι! Επιπλέον με την βοήθεια του Τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα εξομαλύνεις συγγενικές προβληματικές σχέσεις, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και γνωστούς!
Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Καιρός σήμερα: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Νέα στάση εργασίας σε μετρό και τραμ!

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X