Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον: Μάνα και κόρη στέλνουν το πιο δυνατό μήνυμα

Η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον πρόκειται να δημιουργήσουν μια κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία για να παράγουν περιεχόμενο επικεντρωμένο στις γυναίκες.

Το Bloomberg και το The Hollywood Reporter έχουν επιβεβαιώσει ότι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ και η κόρη της είναι σε συνομιλίες με εκπροσώπους στούντιο για μία σειρά προγραμμάτων που έχουν ως στόχο να επιδράσουν στον πολιτισμό και την κοινωνία τώρα που η Χίλαρι Κλίντον είναι εκτός πολιτικής.

«Παλεύουν» για τις γυναίκες

Τον περασμένο Αύγουστο, η Χίλαρι Κλίντον, πρώην υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ με το Δημοκρατικό Κόμμα υπέγραψε συμφωνία για την εκτελεστική παραγωγή του «The Hour of Women». Είναι μια σειρά παραγωγής του Στίβεν Σπίλμπεργκ για το κίνημα για το δικαίωμα ψήφων των γυναικών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ίδρυσε πρόσφατα μια εταιρία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών που ονομάζεται «Higher Ground» μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα.

Στα… χνάρια των Ομπάμα

Το σχήμα συνεργάζεται με το Netflix και τον περασμένο μήνα παρουσίασε τις αρχικές επιλογές επτά πρότζεκτ, δηλώνοντας επίσης ότι φιλοδοξία του είναι να αλλάξει την κοινωνία.

«Αγγίζοντας θέματα φυλετικά, ταξικά , δημοκρατίας και πολιτικών δικαιωμάτων και πολλά άλλα. Πιστεύουμε ότι κάθε μία από αυτές τις παραγωγές όχι μόνο θα διασκεδάσει, αλλά θα εκπαιδεύσει. Θα μας συνδέσει και θα μας εμπνεύσει όλους», σχολίασε ο Ομπάμα.

Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές αναφέρονται σε ανθρώπους που έχουν φύγει πρόσφατα από τη ζωή και είχαν επιφέρει ριζικές αλλαγές.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον: Έχουν μήνες να μιλήσουν και επικοινωνούν μέσω δικηγόρων!

Μπιλ Κλίντον: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις εν… πτήση!

Χίλαρι Κλίντον πρωταγωνίστρια σε χιουμοριστικό βιντεάκι κατά του Τραμπ στα Grammy’s

Ντάνι Γουίλιαμς: Το «νόθο» παιδί του Μπιλ Κλίντον; – Το τεστ DNA, η προσπάθεια της Χίλαρι να τον ¨εξαφανίσει¨ και η υπόσχεση στα 5 παιδιά του

Μουκές Αμπάνι: O πλουσιότερος άνδρας της Ινδίας- Ο γάμος των 100 εκατ. δολαρίων της κόρης του, η Μπιγιονσέ και η Χίλαρι Κλίντον σε ρυθμούς… Bollywood(βίντεο)

Σχετικά άρθρα