Έλτον Τζον: Η δημόσια παραδοχή του τραγουδιστή ότι «ντρέπεται»

Ο Έλτον Τζον μίλησε ανοιχτά για τη βρετανική κρίση του Brexit, λέγοντας ότι «ντρέπεται» για τη χώρα του λόγω των χειρισμών των διαπραγματεύσεων του… διαζυγίου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο τραγουδιστής στη διάρκεια συναυλίας στη Βερόνα της Ιταλίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, είπε: «Ντρέπομαι για τη χώρα μου, για το τι έχει κάνει. Έχει συντρίψει τους ανθρώπους».

«Δεν είμαι ένας ανόητος…»

«Έχω μπουχτίσει μέχρι θανάτου με τους πολιτικούς, ιδιαίτερα τους Βρετανούς πολιτικούς. Έχω μπουχτίσει μέχρι θανάτου με το Brexit. Είμαι Ευρωπαίος. Δεν είμαι ένας ηλίθιος, αποικιοκράτης, ιμπεριαλιστής, Άγγλος ανόητος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας μιλά για το Brexit.

«Τους υποσχέθηκαν κάτι απολύτως γελοίο»!

Πέρυσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Guardian» είχε σχολιάσει με δηκτικό τρόπο τις υποσχέσεις της βρετανικής κυβέρνησης.

«Δεν νομίζω ότι στους ανθρώπους στη Βρετανία είχε ειπωθεί η αλήθεια αρχικά… Τους υποσχέθηκαν κάτι που ήταν απολύτως γελοίο και δεν ήταν οικονομικά βιώσιμο».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πάμπλουτος ο Jay-Z: Πώς κατάφερε να αποκτήσει περιουσία 1 δισ.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δείτε τη να χορεύει αλά… Μάικλ Τζάκσον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέος βιογράφος του Μάικλ Τζάκσον αντικρούει τους ισχυρισμούς περί παιδοφιλίας

Και ο Έλτον Τζον μποϊκοτάρει τα ξενοδοχεία του Σουλτάνου του Μπρουνέι!

Μαντόνα: Το αποτυχημένο comeback της Βασίλισσας της Ποπ στη Eurovision, ο θάνατος που τη σημάδεψε, οι γυμνές φωτογραφίες και ο θυελλώδης έρωτας με τον Γκάι Ρίτσι που την έκανε «σκύλα»

Σχετικά άρθρα