Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου

Σελήνη Εξάγωνο με Ουρανό σήμερα και τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, ανανεώνονται συναισθηματικά, λόγω ανέλπιστων χαρμόσυνων καταστάσεων και γεγονότων! Όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν τελικά!

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα παραδόξως, θα είσαι σίγουρα πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’όσο είσαι συνήθως! Θα επικεντρωθείς σήμερα, στο σπίτι και την οικογένεια σου, κυρίως διότι οι σημερινές καταστάσεις και γεγονότα θα το απαιτήσουν! Επίσης, καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά και καθαρά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου, με αποτέλεσμα να αφήνεις πίσω σου το τοξικό παρελθόν και να απαλλάσσεσαι κάθε αμφιβολία και ανασφάλεια

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη και απόλυτα χαρούμενη ημέρα! Θα νιώσεις περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός! Οι γύρω σου θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα σου προσφέρει αυτοπεποίθηση! Ξεχωρίζεις για την προσαρμοστικότητα σου, αλλά και τις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Οι αποφάσεις σου, οι επαφές, οι μετακινήσεις και οι σχέσεις που θα σε απασχολήσουν τώρα, θα έχουν σίγουρα θετική έκβαση!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα μπορείς να αναμένεις ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου και οι αντιδράσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και φυσικά η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Ήρθε η στιγμή, οι κόποι σου να ανταμειφθούν, αρκεί να έχεις δουλέψει για τα όνειρα και τους στόχους σου! Η ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, εντείνεται και καθορίζει απόλυτα τις τωρινές σου δραστηριότητες και τους προσανατολισμούς σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο και σίγουρα έχεις διάθεση να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο τον δυναμισμό σου, την λάμψη σου και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου, να παρασύρεσαι σε νεύρα, απαιτήσεις, ακόμα και συμπεριφορές έπαρσης! Έχεις σαφώς μία ενεργητική, ενθουσιώδη προσωπικότητα τώρα, αλλά μην το παρακάνεις σε υπερβολές, ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, αυξάνεται σήμερα η διαίσθηση σου και η διορατικότητα σου, οι οποίες θα σου δώσουν αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξουν δρόμους, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν! Επιπλέον, παρασκηνιακές κινήσεις, επαφές και δράσεις, ευνοούνται τώρα! Ο έντονος συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για πραγματική και ουσιαστική ηρεμία, σε ωθεί να αναγνωρίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και να τις διεκδικήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πολλοί θα είναι οι φίλοι που θα επιδιώξουν την συντροφιά σου, αλλά και άλλοι που θα σε βοηθήσουν λεκτικά ή έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους και τους σκοπούς σου! Αν τους ακούσεις, θα καταφέρεις να απαλλαχτείς από μία δυσκολία, λόγω μίας σπουδαίας συμβουλής, ενός πολύ καλού σου φίλου! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις ορισμένες απρόσμενες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου, που θα σου φτιάξουν την διάθεση!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, καταφέρνεις σήμερα και τραβάς πάνω σου το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου και έτσι επαναφέρεται το κέφι και η καλή σου διάθεση! Λάμπεις, εκπληρώνεις στόχους και φιλοδοξίες, βάζεις γερές και ουσιαστικές βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Οι ώριμες και αξιόλογες κινήσεις σου, τον τελευταίο καιρό, τώρα επιτέλους αναγνωρίζονται και ανταμείβονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ξεχωρίζεις σήμερα, για το κέφι σου, το επικοινωνιακό σου ταλέντο, αλλά και την εξυπνάδα σου! Είσαι έτοιμος κάθε λεπτό, να απολαύσεις όλες τις χαρές της ζωής! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και τις υλοποιείς! Εκμεταλλεύεσαι τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου και καταφέρνεις με την καλοπροαίρετη και κεφάτη συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα τους! Εκμεταλλεύσου στο έπακρο, την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις σωστές αποφάσεις και να ανακαλύψεις τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου! Μην εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου παντού, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, αλλά προσπάθησε πριν ανοιχτείς, να σου ανοιχθούν πρώτα οι άλλοι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να συνειδητοποιήσεις και παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί λόγω διαφωνιών ή καυγάδων, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και νέα πρόσωπα στην ζωή σου! Φρόντισε να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη, φιλικότητα, αλληλεγγύη, κατανόηση και ανιδιοτέλεια και σίγουρα αυτό, θα βγει υπέρ σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για ενασχολήσεις ευεξίας, διατροφής, άσκησης και ψυχικής ενδυνάμωσης. Επιπλέον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους γύρω σου! Επιτέλους, μετά από δοκιμασίες και αρκετές δυσκολίες, απολαμβάνεις την άνεση και τις ευκολίες που χρειαζόσουν στην καθημερινότητα σου! Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις, τακτοποιείς τις δουλειές σου, κλείνεις εκκρεμότητες και βελτιώνεις την εμφάνιση σου!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον λάμψη και αυτοεκτίμηση! Μπες στη δράση και ζήσε την σημερινή ημέρα με κέφι, πάθος, θάρρος και θέληση! Μπορείς να απολαύσεις χωρίς κανένα δισταγμό, στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης, να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους, να επικεντρωθείς σε δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά, να προβάλλεις την προσωπικότητα σου και να ξεχωρίσεις από το πλήθος!
Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια λάθη κάνουμε όταν ερωτευόμαστε σύμφωνα με το ζώδιο μας

Τι ρόλο παίζουν οι άλλοι πλανήτες στο ζώδιό σου και πόσο σε επηρεάζουν;

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου;

 

Σχετικά άρθρα