Το στιλ της Τετάρτης

Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και το στιλ της Τετάρτης χαρακτηρίζεται από μια ανάλαφρη απλότητα! Είναι πλέον καλοκαίρι, οπότε φοράμε λιγότερα και από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση να βγούμε έξω μετά τη δουλειά, να πάμε για έναν καφέ σε κάποιο διάλειμμα! Οπότε η εμφάνισή μας πρέπει να ανταποκρίνεται σε όλα αυτά!

Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πού, πότε και πώς θα γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου, αν δεν τον έχεις βρει ακόμα! Τι να βάλεις για να είσαι μια… θεά, ακόμα και στην καθημερινότητά σου; Απλά πράγματα, που με τους κατάλληλους συνδυασμούς σε δείχνουν φοβερά στιλάτη!

Δες παρακάτω 4 διαφορετικές εμφανίσεις και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει!

Ντένιμ… παντού!

Το ντένιμ έχει την τιμητική του όλες τις εποχές και είναι ιδανικό για μια… μεσοβδόμαδη εμφάνιση, ειδικά αν καταφέρεις να το φορέσεις μαζί και με άλλα ντένιμ!

Μονοχρωμία!

Τόλμησε να είσαι μονόχρωμη! Είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, ειδικά αν επιλέξεις έντονα καλοκαιρινά χρώματα όπως το ροζ, το γαλάζιο, το πετρόλ ή το βεραμάν! Τι θα απογειώσει την εμφάνισή σου; Ένα ζευγάρι mules!

Έντονα μοτίβα με μίνιμαλ αξεσουάρ!

Για να αναδείξετε τα έντονα μοτίβα στην εμφάνισή της μπορείτε να τα φορέσετε με μίνιμαλ αξεσουάρ! Και όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας!’

Βάλε αμάνικη καμπαρντίνα!

Οι αμάνικες καμπαρντίνες είναι ό,τι πρέπει για αυτήν την εποχή που δεν κάνει ακόμα πολλή ζέστη αλλά έχει ζεστάνει αρκετά ο καιρός!…

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα νέα ντένιμ brands που πρέπει να ξέρετε!

Τα 10 στιλιστικά λάθη που καταστρέφουν την εμφάνισή σου!

5+1 στιλιστικά λάθη που σε παχαίνουν!

5 στιλιστικά κόλπα για να… καμουφλάρεις τα «ψωμάκια» σου!

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα