Η Έλενα Ακρίτα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: Ο Μάρκος Σεφερλής, η κατάθλιψη και οι… σαπουνόπερες

Η Έλενα Ακρίτα μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Το Πρωινό», δίνοντας μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Μάρκο Σεφερλή και την κατάθλιψη που αντιμετώπισε, ενώ απάντησε και στους επικριτές της για τις «σαπουνόπερες».

Για τον Μάρκο Σεφερλή

«Έχω και τον Σεφερλή, τον Οκτώβριο. Δεν έχει αποσυρθεί. Έχει κάνει σε εμένα αγωγή και ζητά 100 χιλιάδες ευρώ… Επειδή εκφράσαμε τη γνώμη μας με άξονα το άρθρο 14 του Συντάγματος που μιλάει για την ελευθερία της έκφρασης.

Εγώ δεν κρίνω το ταλέντο του. Από ό,τι μαθαίνω, από ό,τι μου λένε και από ό,τι έχω δει και εγώ στο YouTube. Γιατί δεν τον έκρινα χωρίς να έχω δει. Είναι ένας καλός ηθοποιός, έχει ταλέντο. Αυτό που με στενοχωρεί, με πικραίνει και με οργίζει είναι το γεγονός ότι απευθύνεται με έναν τρόπο χλευαστικό και απαξιωτικό, επικαλούμενος πάντα τον Αριστοφάνη και τη σάτιρα που γινόταν πριν από χιλιάδες χρόνια, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Είναι gay; Θα πει πισωγλέντης, ας πούμε. Μια κυρία που έχει περισσότερα κιλά; Θα την κάνει… ρόμπα! Εμένα αυτό δεν μου φαίνεται ότι είναι χιούμορ και σάτιρα. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο, βαρέθηκα λίγο».

Για την κατάθλιψη

«Αγώνα έδωσα για πολλά χρόνια με την κατάθλιψη. Τον δίνω πάντα, μαζί με την ψυχιατρική και τη φαρμακευτική αγωγή. Επίσης, με βοήθησαν πάρα πολύ τα ζώα. Είναι μέλη της οικογένειάς μας πια τα ζωάκια. […] Πέρασα για 30 χρόνια κατάθλιψη, τα έχω πει αυτά. Άργησα πάρα πολύ να βρω τον βηματισμό μου και να ζητήσω βοήθεια.

Τι απαντά στους επικριτές της για τις «σαπουνόπερες»;

«Τα νοσταλγώ όλα. Και τα αγαπώ όλα. Και τις πίσω μου σελίδες, τις σέβομαι και τις τιμώ. Καμιά φορά μου λένε για τις σαπουνόπερες. Ξέρετε με τι αγάπη τις κάναμε τις σαπουνόπερες με τον Γιώργο; Εγώ τα αγαπάω όσα έχω κάνει. Δεν μετανιώνω για τίποτα»!

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=qqHHdb0cRKY

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι»! Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται την Χαρούλα

Έλενα Ακρίτα: «Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω μήνυση στον Σεφερλή»

Πώς σχολίασε η Έλενα Ακρίτα τα παπούτσια της Μπριζίτ Μακρόν στην επίσκεψή της στην Ακρόπολη

Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται την Άννα Βίσση

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Το «σκοτεινό» παρελθόν των εξαρτήσεων

Εσύ ξέρεις; 2 μύθοι και 1 αλήθεια για την κατάθλιψη

Σχετικά άρθρα