Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου

Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σήμερα και αυτό φέρνει αλλαγές σε όλα τα ζώδια. Μαζί με τη Σελήνη στον Καρκίνο, τα πράγαματα για άλλους περιπλέκονται, για άλλους ξεκαθαρίζουν!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει προ τετελεσμένων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός «ξεκαθαρίσματος» με τους οικείους σου, είτε εξ αιτίας της πολιτικής που ακολουθούν, είτε λόγω ενός περιουσιακού θέματος. Κι αν τελικά δεν βγάλεις… άκρη, άφησε πίσω σου το παρελθόν και προχώρα χωρίς να καταληφθείς από αρνητικές σκέψεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου και για πιθανές ζημιές στο σπίτι σου, που τα αίτιά τους δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου καθιστώντας σαφές ότι «σίγουρα» δεν υπάρχουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου και σου ανοίγει νέους δρόμους, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που θα συνοδεύσει αυτήν την νέα σου αρχή, οπότε… τόλμησε και δεν θα χάσεις! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο δυσκολεύει κατά τι την καθημερινότητά σου, με διαρκή «μπρος-πίσω», ενώ στις μετακινήσεις σου αλλά και στον χειρισμό εργαλείων-συσκευών, καλό είναι να προσέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε στενοχωρήσει, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να σου εκμυστηρευτούν κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Καρκίνο δεν επιτρέπει εφησυχασμούς σε οικονομικά ζητήματα και καλό είναι μην αναλάβεις πρωτοβουλίες σε τομείς που δεν γνωρίζεις, αφού η υπόθεση μπορεί να είναι «στημένη». Επιπλέον μπορεί να υποστεί ζημιά ένα μέσον που χρησιμοποιείς. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ωφεληθείς από απώλειες άλλων αλλά και να ρυθμίσεις τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις για πράγματα που… μόλις έγιναν στο παρασκήνιο! Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις μια θεραπευτική αγωγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, σε κάθε περίπτωση ωστόσο, φρόντισε να τελειώσεις πρώτα με τον «παλιό εαυτό» σου και τις παθογένειες που τον συνοδεύουν, αφού αν μείνουν υπόλοιπα θα σε «κυνηγάνε» όπου κι αν… πας! Επιπλέον βέβαια μπορείς να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια ή να μάθεις πράγματα για τους «κακούς» που σε ταλαιπώρησαν και σε ταλαιπωρούν ακόμη. Την ίδια στιγμή πάντως, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής και τις αντιλήψεις τους, οπότε… αξιοποίησέ το!

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε παραπέμπει σε αλλαγές ή ανατροπές σε σχέση με κάτι που αποτελεί προτεραιότητά σου, οπότε δεν έχεις παρά να ενταχθείς στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Παράλληλα η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να… λάβεις γνώση, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις πρόσωπα ή καταστάσεις. Επιπλέον οφείλεις να επικεντρωθείς στην διατροφή και την υγεία σου, ακυρώνοντας αν χρειαστεί κάποιες δράσεις ή συνήθειες που την επιβαρύνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει πιεστικά διλήμματα σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία ήδη συμμετέχεις ή θα σου ζητηθεί η συνδρομή σου, αφού κάτι «ύποπτο» παίζεται σε σχέση με το ποιος/α πραγματικά «κινεί τα νήματα» σε αυτήν και τι εξυπηρετεί. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις εμφατικά την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και να ζήσεις μοναδικές στιγμές, είτε κυκλοφορώντας στον έξω κόσμο, είτε στο διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση, όσον αφορά στις βασικές επιλογές σου κι όσο πιο νωρίς το πάρεις απόφαση, τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η και υποψιασμένος/η σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας χειραγώγησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα γίνεις «δύο κομμάτια» προσπαθώντας να τα προλάβεις όλα στο σπίτι και την δουλειά σου. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σου και είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ «προχώ»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ο εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν κάτι το ξεχωριστό, το πρόβλημα όμως είναι ότι η νοοτροπίες σας δεν συμβαδίζουν και θα πρέπει να εξαντλήσεις την… κατανόησή σου! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει προ αδιεξόδου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν λειτουργήσεις με «άγνοια κινδύνου», αφού… επιβάλλεται να είσαι πολύ πιο καχύποπτος/η! Επιπλέον, ενδέχεται να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή να μπεις εσύ σε αυτήν την διαδικασία, είναι πιο «υγιεινό» ωστόσο να μυηθείς σε μυστήρια και να διερευνήσεις άγνωστους τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να… αγνοήσεις οικονομικές παρορμήσεις της στιγμής κι ιδιαίτερα όσες εκπορεύονται από πάθη ή εμμονές. Όσο για τις νέες πρωτοβουλίες στα οικονομικά σου, κινήσου με γνώμονα το ότι υπάρχουν σίγουρα κάποιες κρυφές παράμετροι, που η γνώση τους θα σε προστατέψει, αντίθετα όμως η άγνοιά τους θα σε κάνει να «την πατήσεις» άσχημα! Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να αιφνιδιαστείς από μια απρόσμενη εξέλιξη στην δουλειά σου, ενώ κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες, θα πρέπει να συνυπολογίσεις και τους όποιους αστάθμητους παράγοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, φέρνει έντονες συναισθηματικές πιέσεις, ενώ ενδέχεται να δημιουργήσει τετελεσμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς άμεσα την ικανότητα σου να βρίσκεις το μέτρο, προστατεύοντας αν χρειαστεί τόσο τις ισορροπίες στην ζωή των «δικών σου» ανθρώπων όσο και τις δικές σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι πίσω από τις «αβανταδόρικες» συνεργασίες κρύβονται και κάποιες «σκοτεινές» προθέσεις. Σε ανάλογη «ρότα», το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού τείνει να «ταράξει τα νερά» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μέσα από ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα συμβάλλει στην ανανέωση του χώρου σου κι εσύ δεν έχεις παρά να απαλλαγείς από τις «παλιατζούρες» αλλάζοντάς τις με νέα αποκτήματα για τα οποία μπορείς να υπερηφανεύεσαι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου εργασιών και την απαρχή ενός νέου αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες υπονομευτικές ενέργειες σε βάρος σου, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσεις και μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε αναγκάσει να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις για τον τρόπο ζωής και την διατροφή σου.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φορτίζει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις μηδενιστικά, αν δεις ότι κάτι δεν σου «βγαίνει» στα προσωπικά σου, ωστόσο θα είναι χειρότερα αν επιμείνεις στα αρχικά σχέδιά σου. Επιπλέον, σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις απαιτήσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε ταράξει και θα σε αποσπάσει από τις λοιπές δράσεις σου. Κατά τα άλλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά και να «σπάσεις» την ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, κάνοντας κάτι διαφορετικό.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έρωτας ή καριέρα: Ποια προτεραιότητα δίνουν τα ζώδια

Ποια ζώδια αλλάζουν συμπεριφορά όταν ερωτεύονται;

Ποια ζώδια κουτσομπολεύουν και τα βγάζουν όλα στη φόρα;

Ζώδια και Ταξίδια: Με ποια ζώδια μπορείς να ταξιδέψεις το καλοκαίρι;

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα