Δολοφονία Γραικού: Η ανατροπή που προκαλεί περισσότερη οργή

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν στη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, ο οποίος εικάζεται πως θάφτηκε ζωντανός.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου.

Δείτε τις δηλώσεις του γιου του θύματος:

Η σορός του Γραικού εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.

Κατά τη διάρκεια της 4ωρης απολογίας του, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται. Υποστηρίζει ότι ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στη διάρκεια καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.

Δείτε τι ισχυρίζεται ο φερόμενος ως δολοφόνος:

https://www.youtube.com/watch?v=ckNxojkyuII

Η ανατροπή που προκαλεί περισσότερη οργή

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από τον συνήγορο της χήρας και των παιδιών του, Αλέξη Κούγια, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Σε μία συμπλοκή τραύματα έχουν και οι δύο συμπλεκόμενοι. Αν πραγματικά υπήρχε συμπλοκή, θα έπρεπε και ο δράστης μόλις δηλώθηκε εξαφάνιση να έχει εμφανή τραύματα. Για αυτό έχω πάρα πολλούς προβληματισμούς», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Και συνέχισε: «Έχω μια εμπειρία 45 ετών, έχω κάνει 825 ανθρωποκτονίες. Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτού του είδους τα ευρήματα χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ένα μέσο. Αυτό μου δημιουργεί μεγάλο μέγεθος υποψιών στο ότι το θύμα ετάφη ζωντανό».

Mάλιστα, τονίζει πως πιθανότατα υπήρχε και εμπλοκή δεύτερου ατόμου, η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Δείτε τι υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας:

https://www.youtube.com/watch?v=Fq4gU2WBAGk

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δολοφονία Γραικού: Τέλος στο… θρίλερ εξαφάνισης του επιχειρηματία

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Ποιος είναι ο νεκρός άνδρας που εκτέλεσαν

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο «Μαραντόνα» και οι Αλβανοί κακοποιοί

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες απειλές από τον Ροδίτη για «λουτρό» αίματος

Κρήτη: Ο νεκρός Κοινοτάρχης, οι καβγάδες και η εν ψυχρώ δολοφονία

Νεκρή κοπέλα στου Παπάγου: Αυτοκτονία, ατύχημα ή δολοφονία;

Σχετικά άρθρα